Tudom esetleg szoftveresen befolyásolni a hűtő sebességét vagy kikapcsolni?
Figyelt kérdés
Az lenne a lényeg ,hogy nekem a videókártyám miatt van egy plusz ventillátor a gépben. De ez viszonylag hangos ami nem feltétlen baj mert ha játszom annyira nem zavar de ha nem terhelem meg ugye a kártyát és mondjuk filemt szeretnék csak nézni ahova elég az alap hűtése is a kártyának akkor szoftveresen ki tudom addig kapcsolni valahogyan? Ha pedig szükségem van rá akkor vissza. Előre is köszönöm!2016. szept. 17. 22:49
1/5 3 napos mákos lecsó válasza:
Ha a venti a kártyán van tudod, a driverben mindenképp. Ha nem a kártyán van es az alaplapra van dugva akkor tudod a biosból ha 3 pines, ha 4 pines software-el is. Ha a tápról megy közvetlen akkor vegyél egy potit.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Közvetlenül a tápról megy. Szabad kérdeznem mi az a poti? :D Sohasem hallottam róla.
2016. szept. 17. 22:54
3/5 3 napos mákos lecsó válasza:
Hát potméter, tudod a bizerga amivel tudod állítani pl.: a fülhallgatón a hangerőt.
Egy ilyet beszerezve tudod állítani a ventillátor fordulatszámát.
Van olcsóbban is. Vagy kösd át (ha molexről megy) az 5v-os ágra és fele akkora sebességen fog forogni :)
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Főleg ,hogy ilyen gyorsan. Akkor úgy is tervezek egy új szellősebb házat és beujjítok egy ilyenre is. :)
2016. szept. 17. 23:06
5/5 pinkpancser válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!