Vettem egy SSD-t a gépembe de nem érzékeli?
Figyelt kérdés
Adtak hozzá olyan kábelt amivel a táppal kell összekötni, meg olyat is amivel az alaplappal. Mindegyiket bekötöttem de amikor bemegyek az ,,Ez a gép"-be nem jelzi. Mi lehet a hiba?2016. szept. 17. 17:27
1/13 anonim válasza:
Lemezkezelőben adj neki elérhetőséget (betűt).
2/13 anonim válasza:
Az SSD-nek kell kell az ötödik, 3,3V-os tápvezeték is. Érthetetlen, hogy miért adtak hozzá átalakítót, mert azzal nem fog működni. Dugd rá a tápod egyik natív satás tápcsatlakozóját, és egyből életre fog kelni.
3/13 A kérdező kommentje:
Köszi! De a maximális mérethez akármit irok nem fogadja el!
2016. szept. 17. 17:52
4/13 A kérdező kommentje:
2-nak mondom már rájöttem hogy érzékeli, csak nem adtam hozzá.
2016. szept. 17. 17:53
5/13 P.O.C. válasza:
Mondjuk sok értelme nincs egy SSD -nek, ha nem arról fut az Operációs rendszer. Szóval hiába piszkálod a lemezkezelővel. Át kéne inkább klónozni a rendszert. Esetleg újratelepíteni rá.
6/13 A kérdező kommentje:
Mivel az op rendszert nem én telepítettem nem tudom (mert nincs meg a cd). Azért vettem ssd-t hogy minden adatomat rámásoljam mert a hdd-m szarakodik.
2016. szept. 17. 18:17
7/13 anonim válasza:
Ha a HDD "szarakodik" akkor pedig minnél elöbb kéne átrakni a rendszert, mert attól hogy átmented a cuccokat, még ugyan úgy megadja magát, és akkor szinte pont ott vagy mint SSD nélkül.
8/13 A kérdező kommentje:
Nemtudok SSd-re op-t másolni a HDD-mről?
2016. szept. 17. 18:26
9/13 A kérdező kommentje:
Oké hozzáadtam köszi!
2016. szept. 17. 18:42
10/13 anonim válasza:
Nem tudsz, azt egy live linux alól esetleg átklónozhatod, bár ehhez is érteni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!