Mennyire érdemes használt PC-t venni?
Figyelt kérdés
Anyagilag nem a legfényesebb a helyzetem, és erre nem tudok annyira sokat kiadni sajnos. Megéri használtat venni mondjuk a hardverapro-ról vagy felejtsem el és inkább vegyek gyengébbet, de újat?2016. szept. 17. 15:11
2/8 anonim válasza:
Szerintem megéri használtat venni, csak ott jobban kell figyelni, hogy mit vesz az ember. Egyrész van aki nagyon drágán próbálja meg eladni, másrészt szerintem érdemes használt, de még garanciális dolgokat venni inkább, ott nem - annyira - fenyeget az a veszély, hogy azért adja el valaki, mert valami baja van.
3/8 anonim válasza:
Tapot ujat vennek kitudja mit csinaltak vele
4/8 anonim válasza:
Én a helyedben vigyáznék, mert nincs rá garancia, nem cserélik vissza, ha selejtet adtak el neked (amire megvan minden esély).
5/8 anonim válasza:
Szerintem 130-140k keret alatt csakis azt érdemes, de afelett is egy alternatíva. Megbízható eladótól véve kicsi a kockázat, ha pedig még garancia is van rá, még jobb. Te mennyit szánnál rá, és mire használnád?
6/8 anonim válasza:
"nem tudok annyira sokat kiadni sajnos"
van akinek 250k nem sok van akinek 80 eget rengető.. meg persze az sem mindegy mire kell
7/8 A kérdező kommentje:
Kb 130k-t tudnék rááldozni, játékra szeretném, persze nem hűde nagyon új játékokra meg legjobb grafikával, nekem nem az számít, csak hogy vigye valamilyen szinten meg ne laggoljon.
2016. szept. 17. 20:25
8/8 anonim válasza:
Ez határeset. Újonnan valami ilyesmit tudsz rajta venni:
ASRock H110M-DGS 16k
i3-6100 32k
Sapphire RX 460 2GB 38k
Team Group 8GB DDR4 10k
WD EZEX 1TB 14k
XFX TS 430W 13k
Zalman ZM T3 7k
Pont 130 ezer.
Használtan:
Tápot nem találtam egyedül, de vehetsz újonnan mondjuk egy Corsair Vengeance 400W-ot hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!