Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 160. 000 Ft-ért milyen laptopo...

Bamboochatheone kérdése:

160. 000 Ft-ért milyen laptopot főként játékra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

160.000 Ft-ért szeretnék laptopot vásárolni főként játékra. Idei és régebbi játékokat szeretnék rajta futtatni természetesen nem full grafikán.

Jófogáson láttam egy latopot ennyiért az megérné?

Link: [link]

Ehelyett valami alternatíva újonnan? Ez a laptop 2012-es konfiguráció ami azért már bőven 4 éves. Előre is köszönöm!

2016. szept. 16. 23:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Garancia nélkül szerintem már nagyon drága, én nem kockáztatnám meg. Asztali gép egyáltalán nem jöhet szóba? Ennyiből már egész korrekt gépet össze lehet rakni(mondjuk monitorral már necces)
2016. szept. 16. 23:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Semmi ellenségeskedésből, de én AMD-s procit akkor sem használnák játékra, ha úgy dobnák utánnam...nem tudom mennyi a keret a dolgora de 200 ból már lehet egy belépő szintű gépet össze kovácsolni egy intel i5 4460-al egy középkategóriás 40-50 ezres karival én az evga-t ajánlom, de izlések és pofonok. 6-8 giga hyprex-el meg egy fa**a táppal max ,ha nincs monitorod ez olyan 220-40 ezer ft, és teljesítményben ennek a duplája , ha nem több. Annyi, hogy nem lap-top de játsznai nem is azzal célszerű :/ 700-ezred meg nincs szerintem egy gamer lap-top ra ami asztaliban az a teljesítmény megvan 300-50 ből.
2016. szept. 16. 23:23
 3/6 CspCsj ***** válasza:

950M alatt ne akarj videokártyát, ez még éppenhogy beleférhet a keretbe, de memóriát érdemes majd bővíteni:

[link]

2016. szept. 17. 00:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát te aztán tényleg nagy segítség voltál, 160 ért linkel laptopot, de rávágod hogy 220+ ért sokkal jobb asztali gépet kapna. Bravó.

2016. szept. 17. 00:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen ,de feltalálták a gyűjtés fogalmát is az emberek tudod?
2016. szept. 17. 04:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Az emberek feltalálták a kommunikációt is, pl ő kiírja, hogy 160k, milyen gép, te meg értelmezed és válaszolsz, hogy 160k ból milyen gép jön ki. Nem arra a kérdésre, hogy másfélszer-kétszer ennyiből milyen jönne ki. Az még nem fordult meg a fejedben, hogy van aki netán nem akar többet költeni - bármilyen okból, vagy nem ér annyit az egész neki, vagy nehezen köhögi ki ezt is? Vagy esetleg ebben a pillanatban sincs gépe, és nem akar gép nélkül maradni amíg nem lesz pénze egy jobbra?

Ezen felül ha jól sejtem amd procit legfeljebb képen láttál, de olvastad hogy fikázni kell őket - az a helyzet, hogy azonos áron amd vs intel összecsapást nagyon-nagyon ritkán nyeri meg az intel. Egyetlen magot használó programban igen - ilyenből viszont hála az égnek már vagy nem jön semmi, vagy alacsony az igénye, és az amd proci is 5x elég hozzá. Az intel akkor jobb választás(asztali gépnél) ha most nincs pénzed komolyabbra, de később fejleszteni fogod(tehát nem pentium g, vagy i3 aminél maradsz is utána évekig - a hatodik generáció mondjuk nem lett rossz, de hosszú távra ezek helyett is sokkal ikább vennék bármilyen fx8 at azonos áron), vagy ha i5\i7 et veszel, mert ezekre nincs érdemi alternatíva amd oldalon. I5 re mondjuk még csak-csak, megfelelő programok mellett, de i7 re kizárt. Simán kijelenteni, hogy az intel jobb egyszerűen butaság\tájékozatlanság, amd van 11-70 ezer között, intel meg 11 és 500 ezer között - melyikre is gondoltál? Vagy bármelyik intel jobb bármelyik amd nél?

2016. szept. 17. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!