Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Acer monitor driver nem működik?

Acer monitor driver nem működik?

Figyelt kérdés

A minap feltettem egy Win7 64-bit-et a gépemre Win10 helyett, és azóta ha bedugom a VGA-t, vagy a HDMI-t a gépbe, a monitor nem kapcsol be. (Mármint nem hozza fel a képet)

Próbáltam monitor driver telepítéssel is, nem segített.

Egy KA270H monitorról lenne szó. Bármely építő jellegű válaszra nyitott vagyok. Nem tudom, hogy sokat számít-e, de a videokártyám egy NVIDIA Gf. 9200m GS

2016. szept. 16. 20:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Természetesen sokat számít a videokártya, hisz az adja a jelet, monitor driver pedig nem létezik, tehát mit tettél fel?

És ezek szerint (mivel tudtál telepíteni) másik monitorral viszont működik gond nélkül? A monitort próbáltad más gépre rákötni, hogy jó-e?

2016. szept. 16. 22:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy mint látszik, és ezek alapján ki is derül, nem igazán értek ezekhez. Megpróbálom egy másik monitorral. Az számít, ha mondjuk 64 bites helyett egy 32 bites rendszert teszek fel? Én elhiszem, hogy monitorhoz nincs driver, de az eszközkezelés menüben lehet telepíteni, és frissíteni is. Ugyebár Win10-en tökéletesen működött, 7-esen már nem... (Bocs ha értetlennek tűnök, de hát nem vagyok járatos a dologban :D)
2016. szept. 17. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!