Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Előzőleg már feltettem ide a...

Előzőleg már feltettem ide a kérdést amit egyszer sikerült megoldani. De most sajnos vissza tért a probléma. Mit tehetek még?

2016. szept. 15. 09:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Vírus vagy valami nincs rajta?

Vagy olyan nem lehet, hogy valaki "hackeli" a géped?

Előfordulhat hackelés, mert én is ismerek olyat, aki képes más internetét teljesen lefagyasztani, még a processzorát is túl tudja terhelni a gépnek és akkor tönkremegy a gép processzora.

2016. szept. 15. 13:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Tudnál csinálni egy képernyőmentést a Folyamatokról, amikor ilyet csinál a géped?
2016. szept. 15. 15:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Vírus az nincs. Viszont folyamatban van egy cserém úgymond egy illetővel, de nem tudom hogy neki, vagy egyáltalán másnak miért okozna örömet a laptopom hackelése. Teljesen hétköznapi ember vagyok aki alap szinten használja a PC-t. Szóval semmi komolyabbal nem foglalkozom mint pl.: reklám anyagok tervezése, videóbloggerkedés,stb. A köznépnem ismeretlen vagyok magyarul..xD Viszont találtam 2 olyan dolgot ami az átlagnál szerintem jobban használja a CPU működést. IAOSTARDATA---ez alapon 25-35%-ot rabol, és az SVCHOST.EXE, ami szintén ugyan annyit fogyaszt. A 2 összesen kihozza a mostani lefoglaltságot (55-60%) és ez alapjáraton ennyi. A ramra nincs ötletem még mindig, viszont továbbra is 70% és semmit sem használok. De képmetszővel lefényképezem persze és átküldöm.
2016. szept. 15. 16:52
 4/4 CspCsj ***** válasza:

IAStorData = Intel Rapid Storage Technology

Próbáld eltávolítani és újratelepíteni ezt az Intel driver-t.

Az SVCHOST-on jobbegérgomb > Ugrás szolgáltatásokra > a listában kijelöli a hozzá tartozó szolgáltatásokat, ha a Windows Update is ott van, akkor lehet hogy újraaktiválódott? (némelyik Microsoft program telepítésével megtörténhet)

2016. szept. 16. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!