Szerintetek milyen lett ez a PC konfiguráció?
Periféria:
Monitor: Samsung S24D300H Monitor
Billentyűzet: Majd helyszínen megnézni!
Egér: Vezeték nélküli agér kell!
Hangszóró: Genius SP-HF150 2.0
Számítógép:
Processzor: Intel Skylake Core i3-6300 3.8GHz LGA1151
Alaplap: ASUS H110M-A
Táp: XFX 450W Pro P1-450S-X2B9
Háttértár: Western Digital Caviar Blue 3.5" 1TB 64MB SATA3 WD10EZEX
Gépház: Zalman ZM-Z1
Videókártya: ASUS GeForce GTX 950 DirectCU II 2GB GDDR5 128bit PCI-E (STRIX-GTX950-DC2OC-2GD5-GAMING) Videokártya
RAM: Kingston 8GB DDR4 2133MHz HX421C14FB/8
Optikai meghajtó: LG GH24NSC0
Software: Microsoft Windows 10 Home 64bit HUN KW9-00135
Érdekelne, hogy minden csatlakozik-e valamiből nem raktam-e bele fölöslegesen túl drága hardvert és az alaplapba bele illik-e a RAM! Az értelmes gyors válaszokat köszönöm! Ja és a gépet használnám: internetezésre, YouTube-ra(1080p), Skype, képek nézegetésére, internetes vagy letölthető játékok! Ezek lennének azok...
i3-6300-t ne! Ugyanazt tudja az i3-6100 10 ezerért olcsóbban és sokkal többet tud egy i5-6400 annyival drágábban.
Gépházat magasabb minőségűre cserélném, 950 helyett legyen RX460.
Win árát a gépre költsd,majd megoldod azt másképp...
A többit leírták előttem.
ODD és Windows kidobni.
i3 6100
950-et cseréld RX 460-ra.
Az optikai meghajtóval semmi gond szerintem. Én is LG-t vettem és jól működik. Kell az még a gépbe szerintem. A Windowst azért írtam, hogy nem venném meg, mert magánszemélynek dobozos Windows-t venni 30 ezerért nagyon nem éri meg jelenleg. Ha mindenképpen jogtiszta Windows-t akarsz, arra is van sokkal olcsóbb megoldás ennél.
Én az árát inkább a gépre költeném és az i3 proci helyett egy i5 6500-at vennék, mert az hosszabb távon sokkal jobb befektetés lenne. A játékok is sokkal jobban mennének vele. Az i3 nem igazán játékra való.
Ettól függetlenül, úgy látom jó az összeállítás, minden kompatibilis egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!