Mire elég ez a konfig?
Hirdetésből másoltam ki. Mi a véleményetek róla? Mi az, amit kb maximálisan ki lehet hozni belőle? Ajánlanátok megvételre?
Gigabyte F2A68HM-DS2 alaplap, 4 magos AMD A8 7600 processzor (magonként 3800Mhz), 6 magos Radeon R7 videokártya 4GB video memóriával, Kingston 8GB DDR3/1866Mhz rendszermemória (64GB-ig bővíthető), DVI és D-sub csatlakozók, Western Digital 500GB SATA3/7200rpm hdd, LG Supermulti dvdiró, 8 csatornás 7.1 HD hang, 6db usb2.0, 2db usb3.0 portok, Realtek 100/1000Mbit hálókártya, 400W-os tápegység 12cm hűtéssel
Az volt hogy elolvastam a hirdetést..Kérdezd meg hogy mi az a bővíthetőségi lehetőség pl pár év múlva vehetsz-e hozzá új processzort.
kérj egy cikket a 6 magos videokártyákról, olyat ahol elmagyarázzák hogy mi ez a 6 magos videokártya technológia mert még nem hallottál róla
kérdezd meg hogy a tápegységről tud-e tesztet küldeni amiben tesztelték hogy a leadott árammennyiség megfelel-e a szabványnak(és persze ahol ott van hogy milyen védelmek vannak a tápban), ugyanis ha ennyit költesz rá szeretnéd biztonságban tudni a géped
persze ez el fog tartani egy ideig mert utoljára 6.-án lépett be de ha ezekre tud válaszolni akkor másold be ide.. kíváncsi vagyok az összes válaszára
és mi az hogy 6 magos radeon r7 videókártya? videókártyáknak mióta vannakmagjai az övébe biztos szezám mag van,van benne 6 db szezám mag.amúgy nem ajánlom hogy megvedd egyolyan embertől akinek fingja sincs a gépénel specifikációival.inkább építs meg saját magad a gépet,abban a videókártyában biztosan nem lesznek magok.
Ha meg mégis akkor én lsz*p*m magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!