Milyen lett ez a kinfig?
Processzor: Intel Core i7-6700T
Alaplap: ASUS Z170 PRO GAMING
RAM: Kingston HeyperX Fruy 16GB DDR4 2133MHz (1×16GB)
SSD: Samsung 120GB 750 EVO MZ-750120BW
Azért Z170-es alaplapot vettem mert ezt találtam a legjobbnak de ha van jobb hasonló árkategóriába mint az a kkor szóljatok! Azért csak 16GB RAM-ot tettem bele mert egyenőre elég lessz azokhoz a játékokhoz amikkel játszani akarok. Az értelmes gyors válaszokat köszönöm! Ha van helyesírási hibám akkor bocs!
#7 De azért a "nem sokkal drágább"-ba számold bele, hogy külön hűtőt is vesz hozzá, illetve, hogy ha nem k-s procit vesz, akkor eleve értelmét veszti a Z170 lap.
Amúgy, kedves kérdező: A "már megvan" minket nem érdekel, írd le, milyen videokártya, milyen tápegység.
Processzorból T-s változatot venni értelmetlen, sima 6700 helyette. Z170 lap szintén kuka, helyette B150, vagy H170 chipsetes. Memória esetén pedig inkább 2x8GB legyen, akkor már kihasználod a dual channel képességeit, és őszintén szólva, 16GB már önmagában is évekig bőven sok lesz, nemhogy még 64GB-ig bővítsd (4x16GB).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!