Premium hangkártya és mezei hangfal - van ennek értelme?
Haveromnak elege lett az alaplapi integrált hangkártyából és vett egy 30.000-es ASUS Xonart. Ami már nyilván sokkal több jobb mint egy alaplapi chip.
De a hangfala meg maradt. Egy párezer forintos abszolút belépőszintű Genius stereo.
Kérdés: van bármi értelme egy ilyen hangkártyának egy mezei hangfallal?
Sztem semmi.
Most vagy beruház és vesz egy háromutas profi hangfalat (mondjuk egy 100-as árban..) vagy minek az egész.
Én még az enyémhez is simán vennék hangkártyát, mert az alaplapi csak felb**z.
Pedig enyém se egy nagy valami úgy mindentől függetlenül:
Genius SW-G 3000
De az ilyen fadobozos SP-HF szériához már jó, ha nem egy alap chip van csak, persze ezt megint embere válogatja, hogy botfülű még a technóhoz is vagy operába jár.
Hát én meg a világon semmit se hallok többet és jobbat így mint előtte.
Mert a hifi házimozira rákötve na ott igen. Ott kijön a különbség.
De így..
" Ami már nyilván sokkal több jobb mint egy alaplapi chip."
Milyen szemszögből? Ha nem volt zajos környezetben és a hangfalat torzítás nélkül meg tudta hajtani, akkor semennyivel nem lett jobb a hangminőség.
Nekem egy MSI B150-es lapom van és ennek a hangkártyáját használom. Semmi bajom vele.
A hangfalam se nagy cucc, egy creative 2.0 sztereo hangfal.
Nekem elég. De mindenkinek mások az igényei.
Viszont egy 30k-s hangkarihoz azért már illene egy jobb hangfalszett. Vagy legalább egy normális füles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!