Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Belefér-e? Ha nem, mi legyen...

Camorri kérdése:

Belefér-e? Ha nem, mi legyen helyette?

Figyelt kérdés

Nemrég nekikezdtem egy PC tervezésének. Próbáltam mindent megoldani, de valahogy ezt a részét nem vágom, hogy mit kell néznem. Szóval a ház: Cooler Master Mastercase 5 Pro, és ehhez a házhoz egy Raijintek Triton 280mm-es piros LEDes vízhűtőt terveztem. Aztán rájöttem arra, hogy meg kéne nézni, bele fog-e férni a hűtőborda a ház Top részébe.

Ehhez kéne nekem segítség. Itt vannak a linkek ahol néztem az infókat.

Hűtő: [link]

Ház: [link]

Valaki tud segíteni, hogy bele fogom tudni rakni a hűtőt, vagy másikat keressek.

Esetleg ha nem fér bele, tudtok-e ajánlani valami hasonló terméket. Lényeg hogy a ház fix, illetve a vízhűtést szeretném úgy megoldani, hogy piros LED fénye legyen.

Előre is köszönöm a segítséget.

2016. szept. 12. 18:55
 1/4 A kérdező kommentje:

Csak hogy pontosítsam: Mastercase 5 PRO!

Tehát nem a Maker edition.

2016. szept. 12. 18:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Bele fog, ez 140mm, a ház felül meg 240mm ig támogat bármilyen radiátort. De előre\hátra is elfér, nem kell emiatt aggódni.
2016. szept. 12. 19:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2016. szept. 12. 19:27
 4/4 anonim ***** válasza:
A tritonnal azért vigyázz mert szeret elrepedni és a csöve sem egy nagyon strapabíro cucc
2016. szept. 12. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!