Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Elyik NAS szerver a legideális...

Elyik NAS szerver a legideálisabb 50. 000HUF ig bezárólag, ami versenyezni tud a Synology 210j-vel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jól befürödtem egy NAS szerverrel,és most próbálok ügyesen kimászni a bajból!:)

AgeStar-t vettem eredetileg, 14 ropiért, de hálóban csak 2MB-al tudott másolni!:)

Szal most a boltosokkal cserebere a téma!:)

A lényeg,h Eredetileg csak synology-t szerettem volna helyette s210j-t de azt csak 64 ropiért tudják hozni,és az igy már borsos ár!:)

58 ropiért belementem volna,de így már nagyon sok!:)

A kérdés,h a maradék D-link, és raidsonic közül melyik az amelyik korrekten műödik,pl 2Terrás vinyóval, sebességileg is tudja amit kell neki?:) Torrent klines van benne, és egyéb pozitív negatív taoasztalatok is érdekelnének!:)

D-link dns323

D-link dns313

raidsonic Icy Box IB-NAS4220-B

raidsonic Icy Box IB-NAS3221

vagy ha van esetleg olyan tipp, ami max 50ropiban van és megéri az árát!:D

Raidsonic, és társai,akikről még igazán nem hallottam!:)

Szal melyik veszi fel leginkább a versenyt 50 ropiig a synologyval!:)

Köszi a segítséget előre is!:)

Másik kérdés: gigabites hálón ,h h a NAS-ok jó ha elérik a 20Megás sebességet,mikor ott 100 fölött lennne elvileg? lehet hülye kérdés,de 100Mbites hálónál a 10 körüli értéket kéne tudniuk,és 10* akkora hálónál meg csak 2* akkora sebbességet?:)

Köszi a segítséget előre is!:)

Üdv!

Marcus25

2010. ápr. 22. 18:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!