Ha az SD kártyát félévig benne hagyom az olvasóban, tönkre mehet?
Egy cégben láttam ahol állásinterjún voltam, és ott nem USB kulcsot használtak hanem SD kártyát ami mindig bent volt. Gondolom mert az USB kulcsra 2 év a jótállás(és nekem is már 3 tönkrement), az microSD-re pedig 99 év.(lifetime)
Jó ötletnek tartom, de nem melegszik az bent? Hogy ha állandóan áram alatt van...
Átfogalmazom, az adat része nincs írás vagy olvasás alatt, ezért az nincs áram alatt. Minimális áram megy rá mert mindig érzékeli hogy bent van.
De semm ibaja nem lesz hogy bent van a gépben (hacsak nem melegszik fel 50 fokra, mert épp fél milire tőle sütöd az esti grill kolbászt).
Mondjuk notebookban a hűtés 90C a GPU pedig 87C szokott lenni. De megértem mert i7 3632QM és 2GB Kepler benne... De szinte egymás mellett vannak a notebookban.
(Acer V3-571G)
2 hónapja? Ha nincs kitisztítva 100C körül fut és zúg. Grafika az 98C és elkezdenek szaggatni a játékok. Szóval nekem tényleg fontos félévente tisztítani a játékgépet. Volt asztali gépem is 50C a proci és 70C a grafika, de csak az áramot falják, notebookot 1x vettem rendeset és megy minden rajta :)
Nem is cserélném le, életben nem volt 100%-ra leterhelve, 80-90% volt max a Sony Vegas film exportállásakor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!