Meg éri e egy i5 4670K 4 generációs processzor mellé berakni egy GTX 1070 Videó kártyát?
Figyelt kérdés
azért érdekelne ez az egész mert tisztában vagyok vele hogy azért mondjuk egy i7 6700K vagy hasonló processzor jobb választás lenne a GTX 1070-hez, viszont akkor új Alaplap,és DDR4-es ramok kellenének, amikre jelenleg nincs pénzem,meg én csak játszok a gépen, és nem akarok még új szériás processzort venni, majd egy kicsit később, de mennyire tudná a kérdésemben leírt cpu kihajtani a GTX 1070-et, mondjuk a leg gépigényesek játékokban, illetve kb mennyivel lenne kevesebb fps-m, mondjuk CS GO-ban Battlefield 4 és 1-ben, mint ha mondjuk egy i7 6700K-val raknám össze és DDR4-es ramokkal a kártyát ?2016. szept. 12. 12:23
11/14 A kérdező kommentje:
a lényeg nem melegszik tőle a gép szóval nem tudom, a lényeg azt a részét emeltem meg 4 Ghz-re ami eredetileg 3.4 Ghz-en volt, játék közben is 30°C, de mindenképpen 35 alatt van a cpu hőmérséklete, és így van már egy éve majdnem, de ettől függetlenül bármilyen programmal nézem meg ami részletes leírást, vagy kimutatást ad a gépemről alap 3.4 Ghz-en mutatja a processzor órajelét.
2016. szept. 14. 13:37
12/14 anonim válasza:
PL. Aida 64 azt írja ki a Számítógép/Összegzés alatt hogy 3.5GHz de a Túlhajtásnál már a valós értéket mutatja. Ilyenre gondolsz?
13/14 A kérdező kommentje:
nekem mindenhol 3.4 Ghz-et mutat, pedig BIOSBAN 4 Ghz-re van felvéve.
2016. szept. 14. 14:10
14/14 A kérdező kommentje:
bocsi nem 4 Ghz, csak 3.8 Ghz, de túlhajtásnál azt írja ki hogy 3.4 Ghz, és összegzésnél meg hogy 3800 Mhz, de ettől még mivel nincs videó kártya a gépemben nincs több fps-em mondjuk CS GO-ban, mint ha alap órajelen lenne, de hamarosan GTX 1070-et mint írtam rakok az i5 4670K mellé, na most azért a 3.4 Ghz az alap, és akkor ha ez fel van emelve 3.8 Ghz-re nem kellene hogy több fps-em legyen CS GO-ban, a monitorom egy ASUS PB238Q
2016. szept. 14. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!