Komplett Gamer PC 1000€ értékben?
Figyelt kérdés
Szeretnék a jövő hónapban venni egy komlett gamer pc-t és kb 1000€-t(kb.303 000 ft) szánok rá. A gond csak az hogy nem nagyon kenem vágom azt, hogy mit ajánlatos venni mit kell nézni az alkatrészeknél mi kompatibilis mihez stb... Valaki össze tudna nekem írni itt egy komplett pc-t?(Mármint az alkatrészeket hozzá). Az összeszerelést meg tudom oldani haverommal.2016. szept. 11. 19:50
11/18 anonim válasza:
Amúgy a kérdező nem írta hogy kell-e neki monitor meg egyéb periféria.
12/18 anonim válasza:
#10 A dual mit jelent ha nem SLI-be kötött két 1070-est?
14/18 anonim válasza:
A világon mindenhol ha azt írják, hogy dual az azt jelenti hogy két sli-be kötött VGA. Pont nem tudtam róla hogy az asus kiszart magából egy ilyen fantázuianevűt.
15/18 anonim válasza:
Ha nem tudod miért kell it leugatni mindenkit...
Inkább nézz utána. Via témához visszatérve én lehet, hogy i7+1060 as gépet epítenék ennyiért mivel a procit jóval késobb cseréli az ember(full hd ra meg teljesen elég a gtx 1060)
16/18 anonim válasza:
Elég nehéz így mondani bármit mert nem tudni, hogy kell-e monitor, meg milyen monitor van.
Amúgy én i7-ért nem fizetnék felárat, mert ugyanúgy 4 magos proci, hiába a hyperhreading. Elvileg 10-15%-ot rádob a teljesítményre de játékoknál szinte semmit.
17/18 A kérdező kommentje:
Fuh hát köszi a sok választ, nem gondoltam volna, hogy egy nap alatt ennyi kommentet kapok :) ..akarok képernyőt is venni igen, de az nincs benne az 1000€ ban azt külön még +veszek hozzá, de 4k azért nemhiszem h kell mert elég drága. Elég a sima full hd is azt hiszem.
2016. szept. 12. 14:39
18/18 A kérdező kommentje:
Ja és op rendszert is kulon pénzbol veszem... ez az 1000€ csak a gépházon belüli cuccokra van szánva. Ja meg cd rom is kell majd azt azthiszem nem írt senki, bár azt magamtól is találok :D
2016. szept. 12. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!