Akartam venni egy PS4 Pro-t, de elgondolkodtam, hogy ha teljesen ki akarom használni a feature-öket, ahhoz egy 4K-s HDR-es megjelenítő kéne, ezek pedig nem túl olcsóak. Azt a pénzt pedig amit összesen költenék a PS4-re, TV/monitorra, és játékokra lehet hogy jobban megérné valami másra költeni, mondjuk eladom a mostani gépem és a pénzt egy gépre költöm ami simán tudja a 4K-t, vagy valami 21:9 3440×1440 monitoros setupra
Gondolj bele mennyi lenne egy olyan erősségű pc-t összedobni mint amilyen erős a PS4 Pro!
Sokkal sokkal több lenne pláne hogyha még monitort is kell venned
2016. okt. 14. 17:48
12/22 Amaror válasza:
Utolsó te egy hülye vagy.
2016. dec. 15. 19:27
13/22 zsoltvok válasza:
Miért?
2017. jan. 5. 18:55
14/22 anonim válasza:
160-170 környékén lehetne kihozni egy ps4 pro szintű gépet jelenleg(ha nem mindenből a legolcsóbbat veszed). Monitorral ne viccelődjünk, a konzol árába sem számolod bele a tévét. Nem mondanám sokkal drágábbnak, főleg ha azt is figyelembe vesszük hogy millió és egy dologra használható, és két év múlva nem kell kidobnod ha jön a ps4.8, elég venned bele egy új procit\kártyát\akármit.
2017. jan. 6. 08:36
15/22 TomiBer válasza:
...emberek egy konzolt soha ne hasonlítsatok PC hez mert baromság a PC nem arra való hogy csak GAME-elj rajta több dolgot is kiszolgál. Egy konzol meg azért van hogy cjátsz rajta.. am meg ha 150 ből összeraksz egy gépet amint a Counter Strike fog menni 120FPS en akkor grautulálok hozzá... Nálam PC nem létezik intel core i5 processzor és GeForce GTX 1060 videokártya nélkül.. és ami javában 150 ezer csak ez a 2, szóval ne mond nekem hogy 150 ezerért tudsz gépet ... AMD - inkább hagyd el. Igen egy PC 10x jobban fog futni minden játék de szerintem ez logikus ott javában 60fps felé ugorhatsz... de drága!!ha csak játszani akarsz rajta...
2017. jan. 13. 17:58
16/22 anonim válasza:
Olyan gépet ami konzolszintű játékra alkalmas ki lehet hozni egy konzol árából - az meg hogy neked honnan kezdődik a pc senkit nem érdekel, a kérdező arra volt kíváncsi hogy megéri-e a ps4 pro ~ ugyanannyi\hasonló keretért kap-e olyan gépet ami hozza azt a szintet, netán erősebb-e. Igen, van drágább pc, van gyorsabb pc, csak ennek konkrétan köze nincs a kérdéshez.
2017. jan. 13. 21:41
17/22 zsoltvok válasza:
Hát 120-130-ból nem fog kihozni egy olyan erös PC-t mint a PRO!
Ezzel nem azt mondom hogy a PRO egy brutál mert nem az de nem is egy xone de egyszerűen túl olcsó egy PC-hez képest!
De sztem amúgy 160-170-ér már egy pc is van olyan erős mint a PRO!
Amúgy kérdező én is egy PRO-t akartam venni ősszel csak gondolkodtam hogy ha ősszel veszek akkor utána nem sokkal jön az XBOX SCORPIO na meg a családban és a baráti körben is mindenkinek PC-je van!
Szóval én PC-t rakok össze! i5 6500 GTX 1060 6GB
Én 210-re számoltam monitor nélkül!
Egyébként meg szerintem vedd figyelembe hogy a te körödben kinek melyik terméke van mert szerintem ez egy nagyon fontos szempont!
Én is ezért veszek PC-t
De ez teljesen szubjekív!
Ha valamit elírtam vagy nem jól tudom vagy valami nyugodtan javítsatok ki!! :D
2017. jan. 14. 21:02
18/22 anonim válasza:
egy i3-6100 vagy egy intel g4400 is tokeletesen eleg egy olyan gephez amivel az ember kenyelmesen tud jatszani... es nem kell hozza 1060as kartya
130bol meg lehet epiteni egy kezdo gamer pc-t, aztan ha ugy hozza a sors, akkor egy alkatresz cserevel mar kozepes gep lesz belole...
ps pro se viszi a jatekokat 60fpsen, nem kell elhinni minden hulyeseget
2017. jan. 15. 18:40
19/22 zsoltvok válasza:
Nem viszi még.
De amik majd a PRO megjelenése után jönnek játékok azok biztos hogy fogják vinni 1080p-ben 60fps-el!
4k-ban pedig 30!
Előző!
Igazad van nem kell 1060 de ha megteheti akkir inkább vegyen!
De ha nem teheti meg akkor teljes mértékben jó amit irtál!
Én is gondolkodtam i3 6100 de aztán nézegettem és gondolkodtam hogy megtudom majd venni ezért veszek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!