Mennyire illenek össze?
A Pentium D egy GTS, igen GTS 250/450-hez is kevés volt már anno is, nemhogy egy GTX kártya mellé...
És akkor képzelem milyen táp van a gépben...
Miért olyan hihetetlen, hogy nem mindenkinek van egyszerre ~200 ezer forintja gépet fejleszteni? Az 1060 árából már kijönne az átlag proci+kártya amit itt javasolni szoktak játékra, azért gondolkodhatnátok egy kicsit.
A proci borzalmasan visszafogná, de hacsak nincs most is vállalható kártyád ez sokkal érezhetőbb különbség lenne mint amit a proci csere adna(szóval ha semmiképp nem akarod egyszerre venni, és most csak az egyikre van pénz, akkor nyugodtan veheted elsőnek a kártyát).
Itt is nedamar...
Latom en voltam anno csak akkora balfek hogy Pentium D procival mertem hadonaszni...
Talan 7 ev hasznalat alatt qrvara de kiismertem mire is eleg az a szaros Pentium D...
Es GTS 250 is volt mellette es hat...
Kuka...
Amikor a G840 melle tettem kb 1 evre a GTS-t akkor erdekes mod majdnem 3x akkora teljesitmenyt kaptam a VGA-tol is es egy GTS 250 aztan nem egy erobajnok szinten csak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!