Minden játék kifagy. Vajon mi lehet a baj? PC
Üdv! A probléma ahogy a címben is szerepel,minden játék kifagy.De csak a játék! ha böngészek vagy képeket nézegetek vagy bármi,nincs baj. Sose volt problémám a géppel,mindig minden ment.Amik eddig felmerültek és a kevés tudásommal próbáltam utána járni:
A vinyó már nem üzemel rendesen és ezért lehet-> Hard disk sentinel-el teszteltem és 100%ot ír,30fokos.
Proci meleg,túlpörög: A division játéknál valóban így volt,nem is eröltettem sokáig.Meleg volt a gép,a proci is dolgozott.Más játékokkal játszom,a proci nem pörög maxon illetve nem is 70 fokos.(division nem fagyott ki,ami ette a gépem)
szoftverek: bármikor újrahúztam a gépet,a radeon láncserét használom a vga-hoz,elvileg mindig felfrissít bármikor új drivert adnak ki.régen nem volt baj,ment minden.
Ramról olvastam még,hogy talán az halt meg,de felismeri azt ami benne van.
Win 7 em volt mindig is.Akkor is amikor elkezdte a hülyeségét.2x újrahúztam win 7-re,ugyan úgy csinálta mindig.Feltoltam win 10re,azzal is,majd megint win 7 és végül most a 8nál tartok.
Ment minden a gépen,nyár végéig. kapott egy hét pihenőt,a gép környékére se mentem. 1 hét után bekapcsoltam,az overwatchal elkezdtem játszani és 5 perc után meg is fagyott,force restart..
Win frissítéseket mindig feltolom és nem használok vírusirtót ami gondolom rossz dolog,de sose fordult elő velem hasonló sem.
A jóindulatú válaszokat előre is köszönöm és nagyon hálás leszek ha kiderül a hiba oka.
Spec:
vga:SAPPHIRE Radeon HD7870 XT Boost 2GB 256bit DDR5
cpu:amd phenom ii x4 965 black edition
ram: 10gb 1333
hdd: SAMSUNG hd322gj
táp: hexa+ 500w
Lehetséges, hogy a 3D-s kártyád ventilátora döglődik, nekem is hasonló volt, és az lett a vége hogy cserélhettem hűtést rajta.
Próbálj egy régi DOS-os játékot futtatni (Prehistorik 2, Titus fox, Dawn Raider, Wolfenstein 3D). Ha nem fagynak ki, akkor tuti a 3D-s kártyád a gyíkos. Nem árt kitisztítani se a gép belsejét, fúvasd ki sűrítettlevegővel a sok koszt meg redvát, a CPU-ból fogpiszkával szedegesd ki a porcicákat, oda nem jó fújkálni mert csak még mélyebbre megy a kosz, és a jóisten se szedi ki onnét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!