Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A billenyőzetet ha lenyomom...

Datruth kérdése:

A billenyőzetet ha lenyomom pl:az f-et és a bal+le (jobb+le) nyilt akkor nem mozdul csak egy irányba balra, wagy le, de a srégan nem?

Figyelt kérdés
meg ha pl: fifa közben nyomom tegyük fel az a-t meg a jobb+le nyílt semmi nem történik a pali semmit nem csinál ez miért wan?? nem billentyűzet hiba nem lehet mert próbáltam másikkal is és ugyanez wolt,már bios frissitést is próbáltam,drivert frissítettem,windows-t de akkor se semmi,mit tudtok ajánlani??. minden választ szivesen elfogadok!
2016. szept. 10. 16:32
 1/3 anonim válasza:

Én mégis a billentyűzetre gyanakodnék.

Lehet, hogy olyan billentyűzetekkel próbálsz játszani, amik nem tudnak egyszerre több utasítást is kezelni.

(Mondjuk ez furcsa, 3 utasítást egyszerre minden billentyűzetnek tudnia kellene).

Ahhoz, hogy megnézd hogy tud-e a billentyűzeted egynél több parancsot is kezelni, menj fel erre a honlapra:

[link]

1: Nyomd meg a Lauch gombot, hogy elinduljon a tesztelő program :)

2: Nyomd le azt a három billentyűt, ami a játékban nem adta ki a parancsot, amit szerettél volna.

3: Ha a teszt sikeres (mind a három billentyűz érzékeli egyszerre), akkor valószínűleg a játékkal lesz valami gond. Próbálj meg változtatni a beállításokon, vagy nézz utána neten, hogy más játékosok tapasztalnak-e ilyen problémát.

2016. szept. 10. 16:39
 2/3 A kérdező kommentje:
az oldalt már próbáltam és ugyanaz mint ha akárhol próbálnám ,a billentyűzet azelött normálisan működöt és próbáltam másikkal is ugyanez a hiba wolt,ez a probléma nem csak a játékon belül wan az egész windows-on belül is.am köszi a válaszodat :)
2016. szept. 11. 13:58
 3/3 A kérdező kommentje:
nem a biosban lehet walami elálítwa,mert a gépet már töbsször is húztam újra,(max megpróbálom még másik windowsal)de bár a biost is frissítettem már,wagy wlmi trója vírus?? :D az elképzelhető hogy a windows nem telepít fel walamilyen dll-t wagy programot és azért nem jó?? wagy nem jó drivert telepít a billentyűzethez??
2016. szept. 11. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!