Ha sokat olvasok érdemes venni ebook olvasót?
Az ebook-ok nagyon jók, ajánlani tudom őket.
Előtte én kipróbálnám a helyedben a telefonon olvasást is. Praktikus, nem fárasztja a szemet, és könnyű vele fetrengeni az ágyban :)
Rengeteg könyvet kiolvastam már okostelefonon, és én is utána váltottam e-book-ra.
Az ebook olvasóknak teljesen más a kijelzőjük, mint a laptopoknak. Menj be egy műszaki boltba, nézd meg magad, teljesen más élmény az olvasás, kb. mintha papírkönyvet vagy nyomtatott szöveget olvasnál. Szerintem érdemes venni, bár azt vedd figyelembe, hogy Magyarországon még nincs annyi e-könyv, mint külföldön, max letöltöd illegálisan - de akkor meg olyan ebook olvasót vegyél, ami támogatja a pdf, mobi formátumot.
Nekem Kindle van, még 4-es verziójú. A legújabb változat már érintőképernyős, és kezeli a pdf-et is, szóval az is szuper, van pár barátnőmnek. Nem háttérvilágításos, csak sima, igazából a háttérvilágítás nem is szükséges annyira, mert pl. sima könyvet is az ember lámpánál olvas este. Nagyon sok könyv ráfér a Kindle-re, ráadásul Amazonról közvetlen lehet rendelni úgy, hogy a készülékre érkezzen meg. Az ügyfélszolgálatuk is pazar: nekem vagy két éve meghibásodott a készülékem, és 3 (!) napon belül megérkezett Amerikából az új készülék, megjegyzem, karácsony előtt nem sokkal. Hasznos, hogy van benne szótárfunkció is, és így idegen nyelvű könyvet is könnyebben lehet olvasni :)
Összességében én csak ajánlani tudom! Nekem ez nem váltotta fel teljesen a papírkönyv olvasását, de így is nagyon hasznos, hogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!