Vízhűtés? Megéri?
Egyébként meg azt mondom, hogy ahova már vízhűtés KELL azt az életben nem fogod kihasználni, max e-pénisz méregetésre elég...
Azon kívül meg azt mondom, hogy egy Noctua NH-D14 vagy D15 simán elég a hűtésre, és nincs fölösleges fogyasztó, ugye a vízpumpa és 1 max 2 venti meg untig elég a CPU hűtésre, azon kívül meg az esetek 99%-ban a házhűtésen kell javítani nem pedig egyet egy hűtésen, ez esetben a CPU hűtésén.
Ha azt az oldalat nezzuk, hogy szukseged van-e vizre a gepben, akkor erre a valasz: nincs szukseged
DE ha olyan vagy mint en, akkor bele rakod. Jobban fogsz tudni aludni :)
Bar nalam mar kb 11-12 eve kezdodott a vizhutes szeretete. Akkoriban meg az AMD procik akkora hot termeltek normal orajel mellett, hogy en nem ereztem jol magam, mikor 70 fokot mutatott a hofokjelzom.
Szoval ha betolsz egy corsairt, azzal csak a penztarcadat fogod jobban terhelni. Figyelned kell a haz kivalasztasanbal is, hogy konnyen beepitheto legyen.
Az uj gepemben nekem is egy dual corsair volt par honapig. Aztan elkapott megint a gepszijj es ujra epitettem egy sajat rendszert. Csak most mar egy akril csoves rendszert csinaltam. Nem azt mondom, hogy sokkal tobbet tud egy jo leghuteses rendszernel, de csendes, gyonyoru a megjelenese, egyedi es engem boldogga tesz ha csak ranezek mar az is :)
El kell dontened, neked mi a fontos egy gepnel.
Ehhez képest nekem az i5-4690K (ugyan olyan meleg tud lenni mint az i7) 4.1GHz-en 41 fok, turbó ventillátorral 35. Teljes terhelésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!