Tattib kérdése:
Van egy kb 1 éves problémám. A számítógép bekapcsolása után kb 1 perccel eldől hogy a proccesszorom felmelegszik e vagy nem, ha felmelegszik akkor 85 foknál kikapcsol, ha nem akkor minden rendben. Mi lehet a probléma? Alaplap vagy proci?
Figyelt kérdés
Szoktam takarítani, cseréltem már pasztát, ventilátort, frissítettem biost, de probléma nem oldódott meg, teljesen random szerű van hogy hónapokig, hetekig, napokig minden jó aztán van hogy naponta töbször is kikapcsol.
konfig: [link]
Hűtés: Cooler Master Seidon 120V
2016. szept. 9. 20:48
11/12 A kérdező kommentje:
igen vízhütő. megpróbálok szerezni egy másik hütőt valahonnan az a baj az enyémet el adatam.
2016. szept. 10. 13:25
12/12 A kérdező kommentje:
Sajna most sikerült csak szereznem hűtőt pontosabban vettem egyet.2 napja hibátlanul üzemmel a pc.
2016. nov. 10. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!