AMD vonalon annyi lenne az előrelépés, hogy ott kiadna + 1Tb HDD-t is. Ki melyiket venné, és melyik lehetőség felé mennétek ? ( Többi hardver részegység adott: ház, 400W Hexa+ táp, régi gép 500-as hdd-je, dvd Rw. ) Igaz tesztek nézegetése alapján az intel lenne most a nyerő, még ha kvázi többe is kerülne. Viszont egy gondom azért van a Xonar hangkari, cserélnem kell X1 portosra vagy még rászánok +7-8k-t egy teljes értékű inteles ATX lapra. A másik lehetőség csere / eladás DG-X-re. ( Optikai kimenet mindenképp fontos lenne.)
De minek neked dedikált hangkártya, az alaplapi miért nem jó?
2016. szept. 9. 18:37
3/9 anonim válasza:
2# vagyok
Egyébként az elsőnél nincs IGP, viszont a másodiknál van.
Dedikált hangkártya helyett, inkább videokártyát vennék, ha játékra kell.
Vagy van videokártyád, ha igen, milyen?
2016. szept. 9. 18:41
4/9 A kérdező kommentje:
Kell mindenképp a házimozi hangjához optikán át DTS / 5.1 lejátszáshoz mivel a gép összekötésben van a nagy TV-vel. A VGA kártya egy GIGABYTE passzív 5770 lesz, inkább munkára mint játékra, net / film / PS / Vegas / HD-s tartalmak.
2016. szept. 9. 19:05
5/9 anonim válasza:
Munkara egy i5 min de inkabb i7 az alaplapi meg 7.1 et tud nehogy mar ne legyen eleg
2016. szept. 9. 19:07
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem nem elég az alaplapi hangkeltő, viszont az i5 6500-as elgondolkodtat, csak szinte duplája az i3-asnak ez zavar, hogy megéri-e a felárat.
Wd bol melyik? Hat perpill szerintem nem eri meg egy i5 ha kolcseghatekony gep kell de ezt a hangkartyat tenyleg nem ertem hamgmernok vagy dj vagy akkor jo de nem valoszinu
2016. szept. 10. 07:22
9/9 A kérdező kommentje:
Az alaplapi hangkártyák többsége elég gyér, spdif kimenet nincs rajta ( max a 40k és felette lévő lapoknál ) sem fejhallgató erősítő. No most a xonar dg-n van fejhallgató erősítő és spdif kimenet is amivel össze tudom kötni a házimozi erősítőt zenehallgatáshoz és videó hangjához is elengedhetetlenek, talán így már érthető a hangkártya kérdése remélhetőleg. Tudod valakinek ez fontosabb tényező lehet, nem vagyunk egyformák. Egyébként már 100% hogy i3 lesz, majd jön még erre a tokozásra úgyis pár processzorcsalád lesz még idő váltani i5-re. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!