Ez egy jó PC egy HTC VIVE-hoz vagy egy oculuft-hoz?
CPU:Intel core i5-6600
GPU: MSI gtx 1070gamingX
ram:16 GB
alaplap: msi b150 gaming 3
Az bármelyik játékhoz jó mostanság.
Prociból én az i5 6500-at venném, bár ha jó árban van a 6600 akkor az is jó.
Milyen táp lesz mellé?
A VR-hez 4K-ra alkalmas hardware-ek kellenek,illetve egy kellően erős CPU.Így ez leírva egy GTX1080 vagy Pascal TitanX SLI-t jelenet egy I7-6700K-val.
Persze így is meg lehet próbálni de ez a technológia még nagyon gyere cipőben jár.
#3.A megfelelő élmény érdekében 4K felbontáson kéne.
Én meg mondjam azt hogy sokan az S7 vagy OP3-n is használnak VR-t mégse az igaz,lehet HD felbontáson is akár csak épp nem a legjobb minőségű ezért 4K-t tartom a minimumnak ami érdemes is.
Bőven elég lesz. Ugye a minimum követelmény egy Nvidia 970.
A 970 elég, hogy a legtöbb játékot futtasd gond nélkül. Reddit/Vive fórumon rengeteg 970 tulajdonos váltott 1070/1080-ra. Lényegesen jobb élményről számoltak be. 1070-en pedig SS-t (SuperSampling) is feljebb lehet venni, ami a legtöbb játéknál hatalmasat dob.
Én egy 390X-el használom a Vive-ot, minden játék gond nélkül megy (1-2 játék van csak ahol lejjebb kell vennem a grafikát). Miután kipróbáltam a magas SS beállítást azon vagyok, hogy váltsak egy 1070-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!