Ti használtok még ODD-t bármire? Legalábbis évi 1 alkalomnál többször.
Páran még állítják, hogy nem hátrány, ha van, meg pár ezresbe kerül, és ezzel én is így voltam, mikor összeraktam a gépem 1 éve. De egyre inkább feleslegesnek érzem, mert összesen egyetlen egyszer vettem elő. Akkor már inkább vehettem volna belőle egy pendrive-ot.
Amúgy is tervezek új gépházat venni, és nem kizárt, hogy nem lesz benne DVD-meghajtónak hely. Több minőségi gépházon találkoztam már azzal, hogy az előlapon semmi sincs, és az a néhány csatlakozó meg gomb ami kéne is, a tetejére kerül.
Ti hasznosnak találjátok még, hogy van ODD a gépetekben? Vagy ha most készültök új gépet venni, megfontoljátok, hogy lesz benne?
Én személy szerint kizárólag rendszertelepítéskor használom.
Egyébként soha.
(Eredeti Windows-om van, DVD-n)
A laptopjaimban van, a fiam gépében is (neki sok játéka van lemezen, de az enyémben pl. nincs.
Vettem egy külsö, USB-s DVD írót. Alíg volt drágább mint egy belső,és bármelyik gépre rá tudom kötni ha szükséges.
5-6 éve cseréltem az otthoni asztali gépemet és nem került bele ODD. Nem is volt rá szükségem.
Céges gépre évente 3-4 katalógust küldenek lemezen, amíg átmásolom a vinyóra, addig használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!