Mi a velemenyetek errol a procirol es vidikarirol?
Uj gepet akarok venni, ezeket neztem ki eddig (ujsag alapjan) mert nem vagyok valami profi, de nem tudom jok-e, azaz ar ertek kategoriaban jok e.
(asus) geforce gtx 750 Ti 2 gb (38 000 ft)
intel core i5 4690 (69000 ft)
Mit gondoltok, egy eros kozepes gepkent megallna ez ma a helyet? Koszi elore is a valaszokat
Öm bocsi ,hogy ezt mondom de van jobb alternatíva. Az az i5 akit kinéztél már elavult.
Az i5 6400 jobb és olcsóbb.
750ti helyett AMD RX460.
A lap legyen valami b150 vagy h110 és ddr4!!!
Mert a ddr3 megöli a procikat.
Ahogy az első válaszoló is írta, 38 ezerért már majdnem rx 460-at kapsz, ami jóval erősebb, és 64 ezerért i5-6500 is kijön, így amit itt spórolsz hozzádobod a vga-hoz és meg is van. Alaplapnak b150 tökéletes 20ezer körül, de tényleg csak ddr4 jöhet szóba. Abból pedig 1x8 gb-al jársz a legjobban 12ezer.
A kérdésedre a válasz pedig az rx 460 és az i5-6500 full hd felbontásban elég jól megállná a helyét magas grafikus beállítások mellett is.
"biztos, hogy gyengebb"
ezt fejtsd ki kérlek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!