Bitangjó kérdése:
Android PC játékra? (töbi lent)
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy van-e olyan erős egy androidos PC amin lehet játszani is, mert a telefont eléggé merítik a komolyabb játékok. Valamint, hogy valami kontrollert vagy ilyesmit lehet-e csatlakoztatni hozzá. Olyan játékokra gondoltam mint pl: Real Racing 3, CSR 2, Mortal Kombat és hasonlók. Köszi előre is a segítséget!2016. szept. 7. 20:15
1/7 3 napos mákos lecsó válasza:
Most akarsz venni egy gépet amin android fut ,hogy tudj droidos játékokk játszani?
2/7 A kérdező kommentje:
Én valami olyasmire gondoltam mint az a Raspberry Pi vagy mi a tököm. Csak nem tudom h az van-e olyan erős mint egy telefon. Van egy Sony Z2-m és pár óra alatt lemerítik ezek a komoly játékok. Ezért gondoltam, hogy ha lenne rá valami okosság akkor nem a telót nyúznám!
2016. szept. 7. 22:50
3/7 BM-Striker válasza:
Semmi értelme sem lenne.
Simán hagyd töltőn játék közben.
4/7 A kérdező kommentje:
Ha töltőn van játék közbe, az előbb utóbb kinyírja az aksit nem?
2016. szept. 8. 10:50
5/7 3 napos mákos lecsó válasza:
Attól függ milyen aksi van benne. Ha bajod van töltsd fel 100%-ra az aksit vedd ki és kapja töltőröl csak az áramot.
6/7 anonim válasza:
ha elmész egy media marktba ott találsz ilyen android tableteket, amiket keresel.
Maxell kontrolleres tableteket, stb.
7/7 A kérdező kommentje:
Esetleg tudná linkelni egy ilyen kontrolleres tabletet mert sajnos a Media Markt elég messzire van tőlünk. Köszi!
2016. szept. 9. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!