Hogyan jöjjek rá, hogy mitől fagy le időnként, véglegesen a gépem?
Memtestx86
Hdsentinel
Illetve ha értesz hozzá akkor az alaplapon és a tápban nézd meg a kondikat, illetve ha van multimétered akkor nézd meg hogy a táp egyes lábain megfelelő e a feszültség és az áramerősség. Ellenőrizd a merevlemezt, hogy nincs e megtörve a vezeték. Nézd meg a hőmérsékletet, ha nagyon melegszik akkor paaztázd újra.
Esetleg még egy linux disztró live módjával nézd meg, hogy lefagy e. Ha úgy nem akkor lehet rendszerhiba, de az is lehet hogy a legfrissebb win10 build-al az egyik illesztőprogram nem megfelelően működik
Azt elfelejtettem írni, hogy laptopról lenne szó, nem is olyan régi, 2,5 éve vettük. Hard Disk Sentinel szerint 100-100%, a Memtest86-ot még kifogom próbálni.
A Live Linuxra én is gondoltam, de az a baj, hogy ez a hiba 1-2 hetente jelentkezik csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!