Vettem ilyen led hűtőventillátort, de olyan lassan forgatja?
Óvatosan duhajkodj, én sütöttem el alaplapot ventillátorral is. Először csak az egyik híd ment el, ekkor még live rendszert tudtam rajta futtatni. Aztán elment a másik is.
Nekem soknak tűnik a 12V-od. Másrészt a sebességét nem szenzor alapján szabályozza a bios?
A dobozába volt 4Db Gumi felerősítő, meg egy kis kábelrész, ugyanúgy fejes, meg egyik szálba van egy zöld amper dióda vagy minek nevezzem.
Nemtudom hogy 12V Jön e a systemfanból alaplapon, de úgy tudom annyi kell hogy legyen. Bekötöttem ezzel a kábel kiegészítő nélkűl, világít rendesen meg forog is, csak kicsit lassúnak tartom a forgását az előző sima hűtőventillátoréhoz képest, kevesebb levegőt is ad.
Aztán kipróbáltam hogy rákötöm ezt a kis kábel részt, előszőr nemtudom olyan akadva pörgette, meg a bios is megjelent. De most anélkül van bent. Mindenesetre baromi jól néz ki ezzel a kék leddel
jól tudtam. Alaplapról ezt írja
SYS_FAN:Pin No. Denition 1 GND
2 +12V/Speed Control
3 Sense
4 VCC
És mennyivel pörög?
Azt megnézted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!