Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem ilyen led hűtőventillát...

Vettem ilyen led hűtőventillátort, de olyan lassan forgatja?

Figyelt kérdés
Lassúnak tűnik ahhozképest hogy 12v-ról megy. Adtak hozzá egy ilyen kis amperes átalakítót amit rákell húzni. Rakjam rá? anélkül is rá megy az alaplapra, meg megy rendesen. Mire jó az?
2016. szept. 6. 19:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Óvatosan duhajkodj, én sütöttem el alaplapot ventillátorral is. Először csak az egyik híd ment el, ekkor még live rendszert tudtam rajta futtatni. Aztán elment a másik is.

Nekem soknak tűnik a 12V-od. Másrészt a sebességét nem szenzor alapján szabályozza a bios?

2016. szept. 6. 19:49
 2/7 anonim ***** válasza:

ÁLLJ!!!

Milyen ventilátor az?

2016. szept. 6. 19:51
 3/7 A kérdező kommentje:

[link]

A dobozába volt 4Db Gumi felerősítő, meg egy kis kábelrész, ugyanúgy fejes, meg egyik szálba van egy zöld amper dióda vagy minek nevezzem.

Nemtudom hogy 12V Jön e a systemfanból alaplapon, de úgy tudom annyi kell hogy legyen. Bekötöttem ezzel a kábel kiegészítő nélkűl, világít rendesen meg forog is, csak kicsit lassúnak tartom a forgását az előző sima hűtőventillátoréhoz képest, kevesebb levegőt is ad.

Aztán kipróbáltam hogy rákötöm ezt a kis kábel részt, előszőr nemtudom olyan akadva pörgette, meg a bios is megjelent. De most anélkül van bent. Mindenesetre baromi jól néz ki ezzel a kék leddel

2016. szept. 6. 20:02
 4/7 A kérdező kommentje:
gondolom azért ilyen lassabb mert a ledek is viszik az áramot
2016. szept. 6. 20:05
 5/7 A kérdező kommentje:

jól tudtam. Alaplapról ezt írja

SYS_FAN:Pin No. Denition 1 GND

2 +12V/Speed Control

3 Sense

4 VCC

2016. szept. 6. 20:19
 6/7 anonim ***** válasza:

És mennyivel pörög?

Azt megnézted?

2016. szept. 6. 21:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom.. De megvan már. Biosba lehet állitani az üzemmódján, sebességen meg a led erején. Ezt se tudtam, de komoly. Ráraktam Normalra
2016. szept. 7. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!