Intel Core i7-6700K 4x4. 00GHz, Asus GTX 1070 GPU, Asus z170 Pro Gaming Alaplap,2*8GB Kingston HyperX Fury DDR4 RAM Milyen legyen a tápegység? És a CPU hűtő?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Már összeállítottam a gépet nagyjából, viszont lövésem sincs milyen tápot, illetve proci hűtőt vegyek bele. A processzor húzva lesz. Van valakinek valami ötlete? :)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2016. szept. 5. 20:22
11/17 anonim válasza:
Akkor nem volt szerencséd. Nekem síri csöndben teszi a dolgát.
12/17 A kérdező kommentje:
Na uraim. A hűtő egy be quiet! Dark Rock Pro 3 lett, a tépegység pedig egy 600 Watt be quiet! Straight Power 10 Non-Modular 80+ Gold. Remélem nem vásároltam szarul. Vélemény? :)
2016. szept. 14. 16:10
13/17 A kérdező kommentje:
Ja és mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
2016. szept. 14. 16:11
14/17 anonim válasza:
Hűtő: nagyon jó
Táp: azt hiszem az 30korul van anyiert jobb lett volna az rmx, de a be quiettel nem fogsz melle
15/17 A kérdező kommentje:
Reméltem! :) Azért vettem azt mert úgy gondoltam, hogy ha már a hűtő is az akkor legyen a táp is. Plusz nagyon megfogott az igényeg kinézete, meg a weboldal is meg minden. Apropó weboldal. Ott van egy tápegység kalkulátor. Ezzel a konfiggal (overclockolt renszerrel) az ottani kalkulátor azt írta, hogy egy 400W-os táp elegendő. Lehet, hogy csak a minimum fogyasztást számolja, azt nem amikor játszom stb. ?
2016. szept. 14. 16:56
16/17 anonim válasza:
Nagyon kis fogyasztású konfig úgy hogy terhelés alatt is elég a 400W,nagyobb OC alá vagy SLI/CF rendszer alá,esetleg szerver vagy munkagép alá kell.
17/17 A kérdező kommentje:
Akkor a késöbbiekben ha szeretnék SLI-t, lehetséges, hogy elegendő lesz ez a 600W-os is? :O
2016. szept. 14. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!