Tudnátok segíteni gép összerakásban?
Figyelt kérdés
Meghalt a laptopom két év aktív használat után és asztalira szeretnék váltani, de nem tudom mit kellene beleraknom mert nem haladtam a fejlődéssel mióta ezt használtam... Jó lenne ha bővíthető lenne és később tudnám fejleszteni, de bírná azért a mostani dolgokat is úgy közepes grafikán... vagy olvastam az egyik kérdésnél, hogy kisebb felbontáson jobban futnak gyengébb vasakon is a dolgok, esetleg az lehetne a megoldás? A felső határ olyan 130-140.000 lenne kezdéshez, de szeretném időről időre fejleszteni és nem egy év múlva rákölteni újra ennyit mondjuk... semmi nincs még hozzá, csak egér meg billentyűzet...2016. szept. 4. 16:24
11/13 anonim válasza:
VR kompatibilitás annak fontos, akit érdekel, én például rakok bele jó magasról :D
12/13 anonim válasza:
#9 bocs, hülye vagyok, simán menne
13/13 anonim válasza:
pcx.hu
Zalman ZM-T4
XFX TS 430
Asrock H110M-HDV
i3-6100
1x8gb ddr4 hyperx
1tb wd ezex
XFX/Gigabyte RX-460 4gb
kb. 143k.
+ monitor 35k (21,5coll IPS)
vagy keresel valami 24coll fullHD IPS panelest, persze drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!