Vettem egy ilyen (link) dp-dvi átalakítót, de ha analóg monitort kötök rá (tehát bedugok még egy dvi-vga átalakítót is) akkor képtelenség működésre bírni. Én csinálok valamit rosszul, vagy tényleg nem úgy működik ahogy kéne neki?
Figyelt kérdés
Ezt vettem
A képen egyértelműen látszik, hogy ez dvi-i(na meg elég hülyebiztosra vannak megcsinálva ezek a dolgok, ha be tudsz valamit dugni akkor az rendszerint oda is való). Az átalakító működik, a monitor is, és a kártya display portja is.
2016. szept. 3. 22:22
1/3 anonim válasza:
Display porton nincs analóg jel. Képtelenség, hogy működjön.
2/3 anonim válasza:
A DVI-D helyett DVI-I csatlakozó meg egy kis kínai tévedés :)
Problémát nem okoz.
Csak megtévesztő.
3/3 A kérdező kommentje:
Eléggé össze-vissza vannak az infók a display portról, hol ezt írják hol azt, viszont az alapján hogy árulnak pl ilyet nekem nem az jön le, hogy nem küld analóg jelet
(habár konverternek írja, de az meg jó ötször ennyibe kerülne, gyanítom elírás).
2016. szept. 3. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!