Üdv. Ez jó konfig? GAMERNEK? (Rainbow six siege, Overwacht, Cs. Go, Bf1, Maffia 3) Több lent.
Figyelt kérdés
alap:MSI H110M PRO-VD
VGA:SAPPHIRE RX 460 2Gb
proc:I3 6100
Ram:DDR4 2400MHz 8Gb
táp meg egyenlőre no name mert nincs keret....a többi amit nem írtam valószinüleg a másik gépemből lesz.
2016. szept. 3. 21:57
1/15 anonim válasza:
Igen, ez a konfig kifejezetten jó esport játékokra. Magasabb igényű játékoknál vissza kell venni a grafikai beállításokat.
2/15 anonim válasza:
A tápot ne spórold mert ha leég a konfig akkor már késő lesz.Addig inkább ne üzemeld be.Amúgy rendben van,a VGA és a CPU pont arányos.
3/15 anonim válasza:
2133 mhz ram eleg magasabb nem tesz jot a procinak
4/15 anonim válasza:
maffia 3 lesz a legnagyobb esport játék :S
5/15 anonim válasza:
2133 as ram, és mindenképp legalább egy Chieftec tápot tegyél bele!
6/15 anonim válasza:
A chieftec is csinál szart, ne brand alapján vásárolj.
7/15 anonim válasza:
Ha jo a brand akkor lehet bar a chieftec nem eppen jo de ehhez meg elmenne valami 350-400wattos boven eleg 20 ezer korul mar kapni
8/15 anonim válasza:
Egy Akyga és egy Chieftec iarena között is van különbség. Nem azt írtam hogy Chieftecet vegyen mert az jó, de inkább mint akyga, codegen vagy egyéb retket tegyen a gépébe. Xfx ts 430 bőven elég lenne és az 13 ezer nem 20...
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a maffia 3 mat nem esport kent akartam csak a sorozatott vegig akarom jatszani.Most csak Kolink 450W táp van benne...gondoltam addig jö lett volna... Amúgy ha egy RX 460-ban gondolkodom csak nem tom 2Gb vagy varjak kicsit és 4Gb....vagy varjak nagyon sokat es 470 :)
2016. szept. 4. 10:12
10/15 anonim válasza:
ez csak az igényeidtől függ azért az rx 460 és rx 470 között van bőven ár különbség viszont teljesítménybeli is bőven akad. Szerintem az rx 460 jó lesz csak normális táppal kössed be mindenképpen mert ha a gagyi táp tönkre teszi nem fogják neked legariztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!