Gigabyte GA-78LMT-S2P-es alaplappal mennyi lehet a maximum feszültség cpu-hoz?
Figyelt kérdés
Fx-6300-as processzorom van, külön vett cooler master hűtővel és prime95 alatt is maximum 35 fokig megy fel. Tehát a hőfokkal nincs baj, csak attól félek, hogy az alaplap nem bírná és kiégne a processzor. Hány voltig mehetek maximum fel probléma nélkül?2016. szept. 3. 17:47
1/3 anonim válasza:
Ha rám hallgatsz nem piszkálod,mert ha valamelyik el száll az nem lesz olcsó játék!!! Bocsi a beszólásért,de nem tuningolni kell hanem jó gépet venni,mert a tuningnál jönnek elő a hibák,és az élettartam is rövidül. nekem van egy 4 magos 3800Mhz-es gépem 4GTB HayperX rammal,120Gb-os ssd kártnyával,és még várat magára a 4K videókari,de semmi gond vele,nem kell tuningolni,piszkálni.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, csak vettem egy gtx 970-et, és nagyon bottleneckeli. És még várat magára az új processzor, amihez társul az új alaplap, mert intel socketes lesz.
2016. szept. 3. 18:36
3/3 anonim válasza:
Abba a lapba te nem fogod húzni az FX 6300-at érdemi szintre, hogy elég legyen a 970-nek.
Ahhoz kérlek egy 970-es chipsetű lap kell, ami alaphangon 25 ezer....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!