A laptopom sipol bekapcsoláskor miért van ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok van egy hp laptopom és megállás nélkül sipol bekapcsoláskor.Azt mondták hogy a billentyűzet miatt ami lehetséges mert közben kiderült hogy a delete gomb be van ragadva,viszont azt nem értem hogy ha egy kicsit megnyomom a bal oldalát akkor nem sipol és bekapcsol most is a laptopról irok de a delete gomb továbbra is be van ragadva.Valami ötlet hogy mi lehet a baj?2016. szept. 3. 16:11
1/3 anonim válasza:
Ha lenyomva tartasz valami gombot indulás közben akkor sípol(pár gomb kivételével, amiknek funkciójuk van, pl F8). Meg kellene javítani azt a delete gombot.
Akkor is sípolhat ha gond van a RAMmal, vagy ha nincs hozzá billentyűzet vagy egér csatlakoztatva.
2/3 anonim válasza:
az utolsó részt ne figyeld, elfelejtettem hogy laptop
3/3 A kérdező kommentje:
Letiltottam a billentyűt és most jó.Viszont azt még mindig nem ettem hogy miért nem sipolt ha egy kicsit megnyomtam az alját...Köszi a választ egyébként
2016. szept. 3. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!