Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem használja az erősebb...

Miért nem használja az erősebb grafikus kártyámat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van nekem egy HP Pavilion 17-f102nh típusú laptopom.

Ilyen videokártyák vannak benne:

[link]

[link]

Ilyen beállításokat használok:

[link]

[link]

Azonban a végeredmény mégsem az, amit én elvártam volna:

[link]

Abban szeretnék segítséget kérni, hogy a gép miért nem tudja az erősebb kártyát használni, és ez mivel orvosolható?

Előre is köszönöm szépen.

2016. szept. 3. 12:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Vagy az ati, vagy az intel hd vezérlőpultban be kell állítani, hogy az elsődleges az ati legyen.

Különben nem azt fogja használni.

2016. szept. 3. 13:11
 2/11 anonim ***** válasza:
Elsőre azt tippeltem volna, hogy ha a feladat nem igényli akkor az alacsonyabb fogyasztású kártyát használja, de mivel gondolom az utolsó képet gta v ből lőtted vagy más játékból így ez nem reális. Biosba vagy a vga driver programjában tudod átállitani talán.
2016. szept. 3. 13:16
 3/11 A kérdező kommentje:

[link]

A driverben összesen ennyi beállítást találtam, elméletben ezzel azt állítom be, hogy a nagyobb teljesítményű videokártyát vegye használatban, amikor ezt a játékot futtatom, de mint a GTA V-s képen is látszik, ez sajnos nem így van.

A BIOS-ban sem találtam semmit, ami ehhez kötődne.

Bármi más ötlet van?

2016. szept. 3. 13:24
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan nem szenvednék ennyit, fognám azt letiltanám BIOS-ban az integráltat, azt ott dögöljön meg ahol van.
2016. szept. 3. 14:00
 5/11 A kérdező kommentje:
Csak az a probléma,hogy az integrált és a dedikált csak együtt tudnak normálisan dolgozni, na az integráltat letiltom akkor megdöglik az egész gép és semmi nem működik normálisan, már ha elindul egyáltalán.
2016. szept. 3. 14:58
 6/11 CspCsj ***** válasza:

A grafikus driver honnét van: HP vagy AMD weboldalról?

Az AMD szerint a laptopgyártó driver-t érdemes megpróbálni, főleg a váltható grafikus vezérlés miatt: [link]

2016. szept. 3. 16:56
 7/11 A kérdező kommentje:
AMD oldaláról való van jelenleg telepítve, de ami van a HP oldalán, azzal sem működik normálisan.
2016. szept. 3. 17:23
 8/11 A kérdező kommentje:
Valaki, valami másik tipp esetleg?
2016. szept. 5. 06:09
 9/11 A kérdező kommentje:
Ment a pacsi mindenkinek, továbbra is segítséget várok, ha van bármi ötletetek.
2016. szept. 9. 17:00
 10/11 CspCsj ***** válasza:

Csak hogy biztosan kizárjuk: Eszközkezelő > Videokártyák > nincs felikáltójel a M260-nél, vagy duplaklikkre nem ír hibát?

Esetleg chipset driver-t is próbálnám külön telepíteni, - Optional Downloads résznél (ahogy láttam ugyanaz Win7/8/10-re is):

Win 8.1 - [link]

Win 10 - [link]

Egyébként melyik Windows van telepítve 8.1 vagy 10? (gondolom 64 bites)

2016. szept. 9. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!