Miért nem használja az erősebb grafikus kártyámat?
Sziasztok!
Van nekem egy HP Pavilion 17-f102nh típusú laptopom.
Ilyen videokártyák vannak benne:
Ilyen beállításokat használok:
Azonban a végeredmény mégsem az, amit én elvártam volna:
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy a gép miért nem tudja az erősebb kártyát használni, és ez mivel orvosolható?
Előre is köszönöm szépen.
Vagy az ati, vagy az intel hd vezérlőpultban be kell állítani, hogy az elsődleges az ati legyen.
Különben nem azt fogja használni.
A driverben összesen ennyi beállítást találtam, elméletben ezzel azt állítom be, hogy a nagyobb teljesítményű videokártyát vegye használatban, amikor ezt a játékot futtatom, de mint a GTA V-s képen is látszik, ez sajnos nem így van.
A BIOS-ban sem találtam semmit, ami ehhez kötődne.
Bármi más ötlet van?
A grafikus driver honnét van: HP vagy AMD weboldalról?
Az AMD szerint a laptopgyártó driver-t érdemes megpróbálni, főleg a váltható grafikus vezérlés miatt: [link]
Csak hogy biztosan kizárjuk: Eszközkezelő > Videokártyák > nincs felikáltójel a M260-nél, vagy duplaklikkre nem ír hibát?
Esetleg chipset driver-t is próbálnám külön telepíteni, - Optional Downloads résznél (ahogy láttam ugyanaz Win7/8/10-re is):
Win 8.1 - [link]
Win 10 - [link]
Egyébként melyik Windows van telepítve 8.1 vagy 10? (gondolom 64 bites)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!