Mit tegyek, hogy az utángyártott tintapatront eredetiként kezelje?
Figyelt kérdés
Epson DX7450-es. Mindig ez van: veszek bele patronokat, és mindig eljátsza, hogy eredtit kér. Valami praktikája van, de már megint elfelejtettem.2010. ápr. 21. 19:07
1/3 anonim válasza:
Nem tudom hasonló-e a Canon-hoz, de ennél hosszan kell nyomni az újrakezd gombot, majd ki-be kapcsolás valami ilyesmi....
2/3 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Javasolom hogy szerezz be, vagy egyszer fektess be egy gyári patronra, majd azután egy utántöltő szettre, ami már jóval olcsóbb mint egy után gyártott patron. Így 1-2 hónapon belül vissza is jön az ára, (főleg ha napi vagy heti szinten nyomtatsz) és az utántöltő szettel a gyári patront mindig fel tudod tölteni és a nyomtató pedig nem fog anyázni hogy nem eredeti mert a patronon lévő passzív elektronika valóban gyári.
Érdemes beszerezni, én már több ezer forintot meg tudtam spórolni így, hogy csak a tintát veszem a patronhoz szettben.
Üdv!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
Az én gondom éppen az, hogy ritkán nyomtatok.
Nagyon régóta veszek már utángyártottat. Eddig bejött.
2010. ápr. 25. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!