Vettem egy új gépet és usb-röl akarok telepíteni. Ilyenkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
Vettem egy új gépet és usb-röl akarok telepíteni, de mikor oda kerül a sor hogy akkor elindítsam a telepítőt kéri hogy adjam meg valamilyen eszközillesztőt. Azt honnan vagy hogyan szerezhetném meg? Windows 7-röl van szó.2016. szept. 2. 19:17
11/19 A kérdező kommentje:
fersk:
Igen ez mind megvolt de mint a képen is látszik idáig jutok el a telepítéssel.
2016. szept. 3. 00:41
12/19 lali51 válasza:
Egy másik gépen az alaplap gyártó honlapjáról letöltöd az alapodhoz tartozó összes drivert. Arra figyelj hogy Windows 7 hez legyen és 32 vagy 64 bites rendszerhez legyen jó.A letöltött drivereket ki kell csomagolni egy fat32-re formázott pendrájvfa és azt használd DVD helyett.
13/19 CspCsj válasza:
Egyébként milyen régi Win7 telepítőt használsz?
Próbálj újabbat (küldök linket).
14/19 A kérdező kommentje:
lali51:
Próbáltam már úgy is de semmi nem ismeri fel a drivereket egyiket se
CspCsj:
nem tudom de már sok mindent kipróbáltam és semmi.. 2 napja szenvedek vele..
2016. szept. 3. 11:32
15/19 lali51 válasza:
Tegyél fel egy Windows 8,1 -et. Utána egy másik partícióra a Windows 7-et.Azután Windows 7 alól megformázod a Windows 8-as partíciót.
16/19 A kérdező kommentje:
Már megoldottam a dolgokat. Köszi a válaszokat.
2016. szept. 3. 18:03
18/19 samson1975 válasza:
Sziasztok
engem is érdekelne a megoldás.
Az én laptopomban windows 7 telepítése után eltűnt az USB,Wifi,touchpad,enthernet driver.
Másik géppel le tudom tölteni ezeket, de hogy rakom át?..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!