Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez normális? Jól van így?

Ez normális? Jól van így?

Figyelt kérdés
A PCX.hu-n rendeltem 3 napja egy SSDt meg még mellé néhány kissebb dolgot. Ma meg is jött rendben, átvettem a postán, és itthon vettem észre, hogy a dobozban nincs semmi számla vagy ilyesmi. Minden amim van, ami igazolja hogy vásároltam, az egy postás blokk, meg az oldalon van egy lezárt rendeléseim menüpont. Ez biztos jó így? Mit kezdek, ha neadjisten gariztatni kell valamit?
2016. szept. 1. 21:18
 1/3 anonim ***** válasza:
E-mailben szoktak elektronikus számlát küldeni.
2016. szept. 1. 21:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Számlát is szoktak a csomaghoz mellékelni ha jól tudom. De email-re biztosan elküldték az elektronikus számlát. Azon rajta van a terméked száma, és azzal tudsz gariztatni.
2016. szept. 1. 21:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Elektronikus számla van. De ez fel is van tüntetve a megfelelő leírásokban az oldalon. E-mailben küldik. Ha nem jött meg az e-mail, írj nekik egyet és kérdezz rá. Velem előfordult egyszer ilyen, perceken belül küldték a válaszlevélben a számlát.
2016. szept. 2. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!