Mit kell figyelnem egy hasznáét tablet vételénél?
Figyelt kérdés
Vásárolnék 8 éves unokámnak egy használt Tabletet, mert nagyon rákattant a mesefilm nézésre. teljesen antitalentum vagyok a műszaki feltételek terén, valaki világosítson fel, mire kell figyelnem, ha vásárolnék egyet egy online piactéren. Milyen műszaki paraméterek kellenének? Köszönöm.2016. aug. 31. 18:36
1/4 anonim válasza:
Mennyi pénzt szánsz rá? Mert csak videó nézésre akár újonan is lehet olcsó darabokat kapni.
Egyébként olyan helyről vegyél, ahol az eladónak van értékelése, és értelem szerűen az jó is.
2/4 anonim válasza:
1gb ram hálás dolog :) háttértárból sem arthat a 8gn de a 4is elég ha sd kártyával bővített, de az 1gn ram és a 4 magis processzor mar egy jó belépő kategória, ami még elég jól is használható. 12-13 korul kapni mar szerintem.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, attól függetlenűl, hogy fogalmam sincs, mit takar a " 8 gn, 4 is sd bővítés (ezért kértem, hogy szájbarágósan írja meg valaki.
2016. szept. 1. 07:47
4/4 anonim válasza:
1gb ram. 8 gb háttértár. 4 magos processzor. Körülbelül ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!