RX480 vs GTX1060?
Láttam már gtx1060-at 85k-ért, tehát mondhatni az áruk megegyezik. Tehát ti melyiket választanátok?
rx480-ra azt mondják h jobban teljesít dx12-ben, akkor a geforce karinak miért jobb a dx12-es benchmarkja, illetve a tomb raider-es tesztje?
A másik dolog, hogy amíg a dx12 valóban elterjed lesz, addigra nem lesznek elavultak ezek a kártyák? Más szóval 1-1,5 évre nem lenne jobb a gtx 1060?
Szerintem is. Viszont sokan valamiért nagyon erőltetik a rx480-at amit nem igazán értek. Ne értsetek félre, nem utálom az AMD-t, csak ha meg is lenne indokolva h miért...
Persze az én döntésem, hogy mit veszek, de mások véleménye is érdekel.
A benchmark nem számít. A játékokban nyújtott teljesítmény a fontos. A tomb raider az egyetlen dx12-es játék ami inkább az nvidiát szereti, ettől még később lehet több is.
Nekem az rx 480 szimpatikusabb, de igazából mindegyik jó kártya.
Gtx 1060 erősebb és jobb.
Rx 470 4gb 72k-ért, ami opció amd oldalról inkább.
Ha jobb teljesítményt akarsz akkor gtx 1060,ha inkább spórolnál(bár nem sokat) akkor radeon rx 480,de abba meg az a szar hogy itt még szerintem nincs egyedi hűtéssel.
Én gtx 1060-at vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!