Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a gép milyen játékokra...

Ez a gép milyen játékokra lenne jó?

Figyelt kérdés

CPU: AMD A8-7600 FM2+ Quad-Core CPU: 4X3800Mhz, 4Mb l2 cache 64Bit Alap órajel: 4X3.1Ghz

Alaplap: Asrock A68HD+, HDMI.

Memória: 4Gb DDR3-1600 Memória (8GB ra bővítés +6000Ft)

HDD: 250Gb Sata2 HDD (1500Gb ra bővítés +7Eft)

VGA: Amdhd R7 HM/2048MB DDR3-HDMI DX11.2 (APU) PS.5.0

amire használnám:Leginkább autós játékok, azok közül is: Iracing, Trackmania Turbo(oké tudom ez röhögve elfut), The Crew, Rocket Leuge, Project Cars.

valamint AC(Assassin's Creed) Játékok.

2016. aug. 31. 10:38
 1/3 anonim ***** válasza:
2014 előtti játékok szerintem még futnának rajta, az újabbak nem, hacsak nincs nagyon alacsony gépigényük. A rocket league szerintem még el fog futni, nem olyan megterhelő játék. Project cars kizárt dolog, ac rev és az az előtti ac-k is. A helyedben nem ramot és hdd-t vennék hanem egy videó kértyát, mert az integrált ami most van elég gyenge, és pont az kéne hozzá.
2016. aug. 31. 10:56
 2/3 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Azokat még vinné is. Arra pont jó.
2016. aug. 31. 10:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez irodai gép játékra nem ajánlom. Integrált vga kevés lesz. A merevlemez kuka, a CPU meg apus (nem játékra való) alaplap is spórolós, a tápegység meg gondolom valami noname 2000 forintos.
2016. aug. 31. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!