Nggd kérdése:
AMD processzorhoz jó az nVidia videókártya?
Figyelt kérdés
Egy új gép vásárlásán gondolkodom fx 6300 vagy fx 8300 proci lenne, de lehet hogy végül az intel lesz a nyerő i3, vagy i5 még nemtudom. amd procihoz mennyire éri meg nVidia kártyát venni?2016. aug. 30. 16:20
2/10 Amarok Tonrar válasza:
"amd procihoz mennyire éri meg nVidia kártyát venni?"
Nincs összefüggés.
3/10 A kérdező kommentje:
Rosszul tettem fel a kérdést. Megéri-e AMD procihoz az nvidia kártya?
2016. aug. 30. 16:24
4/10 anonim válasza:
az amd proci nem éri meg. csak apu-s konfighoz olcsón vga nélkül.
5/10 Lord Hidan válasza:
Nem lenne gondjuk semmi összefüggés nincs a kettő között. Értsd: Nincs intel videókártya hogy csak intel mellett működjön.
Intel mellett is jó az amd és amd mellett is jó az nvidia. Semmi összefüggés nincs.
DE ne vegyél amd processzort mert elavultak nem érik meg.
6/10 anonim válasza:
Most évvégén fog érkezni a zen család, addig ne vegyél amd-t.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. MOBA-hoz elég az integrált kártya ezért gondoltam AMD-re
2016. aug. 30. 20:27
9/10 anonim válasza:
FX-ben nincs "integrált kártya", az az APU-kban van, azaz nagyon maximum A10-7890K-t vegyél, ha integrált videovezérlővel szeretnél játszani (880K + R7 250 szintű teljesítmény).
10/10 A kérdező kommentje:
Igen rájöttem :D Én is 7890k-ra gondoltam(miután rájöttem,hogy fx-ben nincs integrált), de magyar benchmarkot még nemigen láttam róla
2016. aug. 31. 07:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!