Tudnátok segíteni linux telepítésével kapcsolatban?
Előre leszögezném, hogy sík hülye vagyok a témában!
-----------
Szóval az elejéről kezdeném. Van itthon a PC mellett egy ősrégi laptop, kb 10-11 éves, HP Compaq nx6310. (ram 2,5 gigára bővítve) Úgy döntöttem, hogy megpróbálom rendbeszedni, összehozni belőle egy netezős gépet. Az interneten keresgélve, meg ismerősök tanácsára (ha más jobb lenne, nyugodtan ajánlhattok) úgy döntöttem, hogy linux mint lesz. Le is töltöttem, itt van mellettem pendrájvon.
-----------
Tudnátok írni egy szájbarágos cikket, vagy ilyesmit hogy hogyan kell telepíteni? (HDD formázástól kezdve a partícionáláson át a telepítésig)
Meg annyi kérdésem lenne, hogy milyen driverek kellenek nekem? Mármint olyan ami windowshoz is, vagy linuxhoz más kell? Kell-e egyáltalán nekem több partíció, ha semmit sem fogok tárolni a gépen, c csak netezni használnám.
-----------
Válaszotokat előre is köszönöm,
Üdv.
Köszönöm a válaszokat. Amint hazaérek, rápillantok ezekre a dolgokra.
Esetleg a linux minttel valami tapasztalat? Még arra gondoltam, hogy esetleg újratelepítem XP-vel. Melyik lenne a jobb?
Ha nincs linuxos driver (és ha kellene) akkor marad a win?
Van valami nehezen megszokható különbsége a linuxnak a windowshoz képest?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!