PCI-e 2. 0-ba 3. 0-ás Kártya? HELP!
Rendeltem egy új kártyát, de az én hülye fejemmel em néztem, hogy 2.0-ás, vagy 3.0-ás a kártya! xD Szóval nekem egy 2.0-ás alaplapom van. És ha abba belerakom a kártyát, akkor elindul egyáltalán a gép??? És ha elindul, akkor ki tudom használni majd a videokártya teljesítményét???
Valahogy nekem az a sejtésem, hogy el fog indulni a gép, de nem tudom ki használni... :( De a biztonság kedvéért kiírtam ide egy kérdést, mert csak az interneten kutakodva következtettem a dolgokat, úgyhogy jobbnak gondoltam, hogy kiírok egy kérdést :)
A válaszokat előre is köszönöm!
"És ez a kártya 2.0-ás, 1gb-os, 64 bites. A gt 740 meg 2gb-os 128 bites szóval ha belerakod egy 3.0-ba akkor biztos hogy menne rajta pl. gta 5 highon 60 fps-el"
Ez a hónap poénja itt GYK-n. Köszike, jót röhögtem.
Lehet azon a kártyán 8 giga ram is ,meg lehet az 2000 bites is.
Tipikus. Nem értesz hozzá, csak a nagy számokat látod, de a jelentésükről lövésed nincs.
Mindenesetre. Ha azzal a kártyával, azzal a géppel ha neked a GTA 5 highon menni fog, akkor kidobom a 1080-as kártyámat és megveszem a géped helyette.
Nem hamisítottak, egyszerűen csak le van véve pár beállítás ami lefoglalja a kártyát, nincs max élsimítás, satöbbi... A GT740(leánykori nevén GTX650) belépő szintű gamerként HD felbontásra még rendben van, de főleg single player játszadozásra, multinál kezdődni fognak a gondok, hatalmas dropolások lesznek vele. Megveheted, de sokkal jobb vételek vannak abban az árkategóriában ahová be van sorolva, az az igazság.
Ami meg a limitálást illeti, egy gen 1 pci-e 16X slot is kiszolgálná ezt a kártyát akár.
GTA 5 high 60 fps...
mesélj még :D
hát egy "szaros" HD7970 GHz edition HÚZVA és is kevés ahhoz a stabil high 60 FPS-hez nemhogy egy tényleg szaros GT 740...
örülsz ha egyáltalán lesz egy jó 30 fps-ed és az is maximális lesz....
édes istenem hát mi a rák tart ilyen sokáig lejönni onnan???
Hmmmm GTA5 high... BF4 ultra hmmmm...
Az én R9 280Xem képes erre a teljesítményre, é azt ne mond, hogy egy szinten vannak...
A Vram méret és a sávszélesség nem nagyon számít, ha nincs hozzá megfelelően erős gpu..
Itt akkor meg miért írja, hogy GTA 5 HIGH 60 FPS???
Annyit mondok hogy árukeresőn a top 1es táp az elite power 600w. Ez a cooler master egyik legrosszabb tápja. És még veszélyes is.
Na ezért ne hagyatkozz árukeresőre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!