99fokos videokártya mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Sziasztok , mikor elkezdek játszani nagyobb játékokkal a videokártyám felmelegszik 99-100 fokra és ilyenkor már jönnek elő pixel hibák a játék közben. Elől hátul oldalt ventilátorok vannak a gépben.A videokártyám Gigabyte R7260x ráadásul Windworce azaz 2 ventis és még így is felmegy. Újra pasztáztam de a hőfok nem csökkent.A Kártya még Garanciás. Valakinek valami ötlete ? Köszönöm a választ előre is.2016. aug. 29. 17:47
11/17 A kérdező kommentje:
100Celsius fok fixen Rise Of the Tomb Raidernél 100%os a ventik, igen újra megnéztem rendesen illeszkedik. Viszont jól átnéztem a videokártyát vannak olyan kis részek ahol barnul maga a lap.Nem tuningoltam ez alapból tuningolva van. Küldöm a szervizbe és kiderül
2016. aug. 30. 18:08
12/17 A kérdező kommentje:
De viszont az az érdekes hogy ilyen magas hőfokon nem fagy le és nem akadozik semmi , illetve néztem belül kezemmel nem éreztem 100 fokosnak a videokártyát lehet a hőérzékelő dióda nem jó ?
2016. aug. 30. 18:20
13/17 anonim válasza:
az igen.Barnul a kártya.Az szép ilyet se hallottam még.Lehet egyszet elment benn vmi,azóta pedig csak égeted.Jó h elkuddted.
14/17 A kérdező kommentje:
igen barna a hátulján a pár chip vonalánál.
2016. szept. 1. 07:27
15/17 A kérdező kommentje:
na megoldódott a probléma, ócska paszta volt rajta és kevés így lecseréltem egy Cooler Masteres pasztára és így terhelés alatt 60-70fok, nem gondoltam volna hogy a paszta ennyit jelent. Köszi a válaszokat
2016. szept. 2. 22:13
16/17 anonim válasza:
hát ha már megpörkölődtek azok a chipek így sem fogja hosszú távon bírni szerintem.
17/17 A kérdező kommentje:
újra megnéztem, nem égési nyomok , szóval nincs gond :)
2016. szept. 3. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!