Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Elég a 32GB-os tárhely egy...

Elég a 32GB-os tárhely egy laptopnak?

Figyelt kérdés
Egy laptopot szeretnék vásárolni, és tényleg csak írásra ( ms word), és filmezésre. Filmeknek van egy külső HDD-m, a windows-on kivűl nem sok programot tennék rá, a kérdésem, hogy az SSD nem lesz kevés a Windows 10-nek, és még egy két apró programnak?

2016. aug. 29. 09:50
 1/6 A kérdező kommentje:
Mit jelent az eMMC? Az most HDD vagy SSD? Nem értem, a webáruház honlapján eMMC háttértárat írnak, ami nem tudom, hogy mi fán terem.
2016. aug. 29. 10:04
 2/6 anonim ***** válasza:
32GB az osszes belso tarhely? Az nagyon, de nagyon keves, kb. a Windows elfoglal ennyit rosszabb napjain, mas programokrol nagyjabol ne is almodozz.
2016. aug. 29. 10:09
 3/6 anonim ***** válasza:

#1 vagyok: huha, most nezem, eMMC... egy valami nagyon durvan olcso gep lehet, az eMMC konkretan SD kartya, csak alaplapra integralt. Nem eleg hogy lassu, de keves is.

Milyen laptop ez?

2016. aug. 29. 10:10
 4/6 A kérdező kommentje:

Ú, köszi a gyors választ, már linkelem is:

[link]

2016. aug. 29. 10:13
 5/6 anonim ***** válasza:

65e forintert nem lehet uj laptopot venni, csak laptopnak latszo ipari hulladekot.

A W10 minimalis igenye ugyan 16GB HDD, de ezt kb. laboratoriumi korulmenyek kozott tudja teljesiteni az elso heten es az elso frissitesek letoltese-telepitese elott.

2016. aug. 29. 10:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Hasonló specifikációval rendelkező W10 tablet volt már nálam, mondjuk abban 4 magos Atom volt 2 giga rammal. Az is eMMC-s volt. Igazából nem annyira rossz, az Asus EeePC-knél, még mindig gyorsabb. Ezerszer inkább ez, mint egy eeepc. Ha esetleg a kettő között gondolkodnál.
2016. aug. 29. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!