Elég a 32GB-os tárhely egy laptopnak?
Figyelt kérdés
Egy laptopot szeretnék vásárolni, és tényleg csak írásra ( ms word), és filmezésre. Filmeknek van egy külső HDD-m, a windows-on kivűl nem sok programot tennék rá, a kérdésem, hogy az SSD nem lesz kevés a Windows 10-nek, és még egy két apró programnak?2016. aug. 29. 09:50
1/6 A kérdező kommentje:
Mit jelent az eMMC? Az most HDD vagy SSD? Nem értem, a webáruház honlapján eMMC háttértárat írnak, ami nem tudom, hogy mi fán terem.
2016. aug. 29. 10:04
2/6 anonim válasza:
32GB az osszes belso tarhely? Az nagyon, de nagyon keves, kb. a Windows elfoglal ennyit rosszabb napjain, mas programokrol nagyjabol ne is almodozz.
3/6 anonim válasza:
#1 vagyok: huha, most nezem, eMMC... egy valami nagyon durvan olcso gep lehet, az eMMC konkretan SD kartya, csak alaplapra integralt. Nem eleg hogy lassu, de keves is.
Milyen laptop ez?
5/6 anonim válasza:
65e forintert nem lehet uj laptopot venni, csak laptopnak latszo ipari hulladekot.
A W10 minimalis igenye ugyan 16GB HDD, de ezt kb. laboratoriumi korulmenyek kozott tudja teljesiteni az elso heten es az elso frissitesek letoltese-telepitese elott.
6/6 anonim válasza:
Hasonló specifikációval rendelkező W10 tablet volt már nálam, mondjuk abban 4 magos Atom volt 2 giga rammal. Az is eMMC-s volt. Igazából nem annyira rossz, az Asus EeePC-knél, még mindig gyorsabb. Ezerszer inkább ez, mint egy eeepc. Ha esetleg a kettő között gondolkodnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!