Ezek mit jelentenek?
Processzor: Ez old meg minden számítási feladatott és továbbítja a többi hardvernek.
Memória: Ide rakja azokat a dolgokat amit használsz(játék,internet, stb.) Újra indításnál törlődik.
Videókártya: A processzortól kapott parancsokat dolgozza fel és jeleníti meg a képernyőn
Hdd: Ezen vannak rajta a fájlok.
Alaplap: Ebben van benne minden(processzor,memória, stb.)
Egy játékra való laptop nagyon drága (300.000<)
Biztos hogy laptopot szeretnél?
Amúgy egy jó laptop ami játékra való MIN.
I5 processzor
8gb ram
GTX 960m
750gb hdd
NE vegyél GT szériás laptopot(videókártyát)mert az filmezésre/netezésre van.
Wikipédia, stb., erről annyit lehetne írni, hogy az már vicc...
Csak a processzoros válaszomra: "A hozzászólásod túl hosszú. Kérjük, hogy rövidebben fogalmazd meg a válaszod!"
Netről tájékozódj, ott már fent vannak dolgok, videók, ne várj itt válaszra, majd ha nem értesz valamit az írásokból, azt kérdezd meg, biztos nem kell 200 oldalt írnunk... :)
MakroBox
:)
#2 vagyok:
Ilyenekre keress a neten:
- CPU, processzor
- GPU, videókártya
- RAM, memória
- Motherboard, alaplap
- Winchester, HDD, SSD
Összefoglaló nevük: HARDVER
Nem összekeverni vele: SZOFTVER (program)
Ezek alapok... ha többet szeretnél tudni, az alaplapi csatlakozók tanulmányozásával kezd a netről.
Leírtam sok angol nevet (rövidítést), hátha abból több van, és valamit tudsz angolul... :)
MakroBox
#2 és #3 vagyok:
Ha laptopot szeretnél venni, írd le mennyi a keret, milyen játékokat szeretnél rajta tolni, jó-e használt, stb...
MakroBox
FC:P-re lapos?
Hűha, oda egy olyat nézz ami legalább ilyen hardverekkel rendelkezik:
i3 6100 | i5 4xxx/6xxx | i7 4xxx/6xxx
8GB RAM
GTX 960M
Ezek legyenek meg minimum és akkor el lehet vele !!játszadozni!!
Egyébként pedig tényleg Wikipédia lesz a barátod pár NAPIG mert rettentően hosszú az amit igazából le kellene írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!