Jó gép lesz ebből? (Video kártya, alaplap, ram megvan)
Figyelt kérdés
Eddig csak ez a pár van meg, érdekelne, hogy ki lehetne hozni egy olyan gépet ebből ami pl GTA5-öt akadás mentesen vinné.
Tesóm épített már pár gépet, ezt is ő csinálná.
Alaplap: msi H81M-P33
Video kártya: Asus EAH5870 DDR5 1 gb
Ram: 2x2gb FLFE85F-C8KM9 Naes DDR3-1333
(Azt hallottam elég bénák, ezt idővel cserélem is legalább 8gb jobb minőségűre)
Ezek mellé vennék egy i5-ös procit.
(Persze megnézem majd hogy mit támogat stb)
Szóval ez így passzolna? Jó gép lenne?
2016. aug. 28. 15:50
11/15 A kérdező kommentje:
Ha minden settings normalon lenne az én jövőbeli gépen, akkor vinné akadásmentesen?
2016. aug. 28. 16:30
12/15 A kérdező kommentje:
Esetleg egy ASUS GeForce 210 Silent 1GB GDDR3 vidi kártya? Épp itt hever előttem, csak gondolkodom hogy melyik lenne a jobb?
2016. aug. 28. 16:46
13/15 anonim válasza:
Háhá. Google minden ilyen kérdésedre választ ad - segítség, a 210 maradjon az eldugott sarokban ahol eddig is volt!
14/15 A kérdező kommentje:
Oké :D akkor ahhoz nem nyúlok.
Érdemes lenne lenyulnom a tesóm AMD Readon HD 6670-jét?
2016. aug. 28. 16:54
15/15 anonim válasza:
2150 meg 90 euro haha jó vicc ez a kártya 13 ezer forintnál nem több újonnan meg nem is gyártják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!