Mit tehetek? (gépház)
Vettem még január körül egy Deepcool tesseract SW red-et (kicsit más mint a sima sw) akkor tettem rá fóliát (amivel az ételt is szokás becsomagolni). Pár hete levettem róla, mert feltettem az asztalra. Viszont sajnos a CPU és a VGA körül ráolvadt egy kicsit, és látszik. Próbáltam leszedni windshield cleanerrel, vízzel, sima ronggyal. Majd támadt egy nagyon rossz ötletem: körömlakk lemosó. Jónak is tűnt, mintha lehozta volna. Csak utána belemart, így most még rosszabb. A kérdéseim a következők:
Van-e valami mód a fentebb leírt rossz döntések itthoni javítására?
Ha nem, elvihetem-e pcx-hez, hogy cseréljék ki a plexit? (tudom, hogy az én hibám, ez nyilvánvaló, ezért gariba ha nem is, de pénzért kicserélnék?)
Vagy esetleg az is jó, ha tud valamelyikőtök eladó plexit ehhez a gépházhoz. én próbáltam rákeresni sajnos nem találtam.
köszönöm a segítségeteket!
Szerintem ehhez az életben nem fogsz másik plexit kapni.
Esetleg megróbálkozhatsz valami színes átlátszó tuningfestékkel. Pl.
Pl. [link]
#1 hát a plexi nem nagyon romlik el, csak a dizájnt cseszi el :\
#2 köszönöm! de hogy lehet valami színes és átlátszó? :D
Írok hétfőn PCx-nek hátha. ha nem cserélik, még a túladáson is gondolkozom, aztán lehet építek saját gépházat. Aztán az arról készült képek mehetnek prohardver gányolos topikjába :DD
jöhetnek még ötletek, válaszok! köszönöm az eddigieket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!